Keywords:
Security, Security Professionals, Information Security, Security Consultant, Information Management
Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Edu level:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Start date:
unknown
Study load:
40 hrs
Duration:
5 Days
More information

Description:

Naast onze 10 daagse CISSP® Preparation Course hebben we nu ook voor de fast learners een verkort traject op 5 zaterdagen!

 

U wordt in hoog tempo opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Er komt ook veel zelfstudie aan te pas. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 8 CISSP®-domeinen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het nieuwe internationale adaptive testing CISSP®-examen.

 

Deze CISSP® Saturday Fast Track bestaat uit vijf klassikale zaterdagen waarin de theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt in hoog tempo ingegaan op ieder domein en op de laatste lesdag krijgt u een CISSP®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt.

 

Doelgroep 

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al bezighouden met informatiebeveiliging en over een voldoende basiskennis beschikken of in staat zijn in hoog tempo zich informatie eigen te maken. Bijvoorbeeld:

  • Consultants information security
  • Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
  • Coördinators information security
  • IT-auditors

 

Voorkennis

Basiskennis van en ervaring met informatiebeveiliging en IT security is essentieel voor deze fast track. Neemt u liever meer tijd voor de CISSP® lesstof, kijk dan naar onze standaard 10 daagse CISSP® Preparation Course. 

 
 

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • CISSP® Official Study Guide 8th Edition van Sybex
  • Aanvullend cursusmateriaal (cursusslides, oefenvragen)
  • Proefexamen
  • Een heerlijke lunch

 

Bij de cursus zit het volgende niet inbegrepen:

  • Het (Engelstalige) CISSP®-examen.