Keywords:
Security, Education Market, Urban, Urban Security
Edu type:
Formal education
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/09/2021
Study Load:
1300 hrs
Duration:
9 months
More information

Description:

Zoek je het hogerop en wil je doorgroeien in de beveiliging? Als coördinator organiseer je de dagelijkse gang van zaken voor jouw team. De coördinator geeft leiding aan een team beveiligers. Je zorgt ervoor dat al het beveiligingswerk zo goed mogelijk wordt gedaan. Je verdeelt de taken en lost problemen op. Je weet wat je moet doen als er iets gebeurt. Is dit de opleiding voor jou? Lees dan vooral verder!

 

‘Binnen een jaar behaalde ik mijn MBO-diploma en kon ik aan de slag.’ – Jarine, student

 

 

ERKEND
Met een opleiding via de MBOzaak behaal je een officieel, landelijk erkend mbo-diploma. Daarnaast behaal je het branchediploma “Beveiliger” van de SVPB. Dat geeft jouw mbo-diploma meteen een boost bij de start van jouw carrière. Een mooie start van jouw toekomst!

 

 

PERSOONLIJK
Samen kijken we welke opleiding bij jou past en hoe we dat samen kunnen vormgeven. Je kunt ons altijd hierover bellen, mailen of appen. Je krijgt om de week één dag per week les, in kleine lesgroepen. We werken met docenten uit de praktijk die jou persoonlijk begeleiden. Al onze docenten staan altijd voor je klaar, inclusief (24/7) WhatsApp-begeleiding.

 

 

Dit wordt jouw opleidingsprogramma:
Je krijgt les in kleine groepen. De opleiding is versnel en goed te combineren met bijvoorbeeld een baan.