Keywords:
Security, Education Market
Edu type:
Formal education
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

 

Wil jij aan het werk in de beveliging, ben jij zelfverzekerd en actief? Kun je goed organiseren en durf je initiatief te nemen? Kies dan deze opleiding.

 

Niveau:

Niveau 3

Duur:

2,5-3 jaar (afhankelijk van je intake, inclusief de opleiding Beveiliger)

Leerweg:

BOL

Locatie:

Leeuwarden, Egelantierstraat Emmeloord, Espelerlaan

 

Over de opleiding

Als coördinator beveiliging zorg je ervoor dat jouw team de beveiligingsdiensten voor een gebouw of terrein zo goed mogelijk uitvoert. Je doet zelf beveiligingswerk, maar organiseert het werk ook en maakt bijvoorbeeld de roosters voor de beveiligers in jouw team. Je zorgt ervoor dat er volgens de regels wordt gewerkt en werkt mee aan beveiligingsplannen en managementrapportages. LET OP: voor deze opleiding moet je in het bezit zijn van een diploma beveiliger niveau 2.

 

Doorleren

Na deze opleiding kun je doorleren voor:

Leidinggevende team/afdeling/project

 

Werken

Je kunt aan de slag als teamleider Beveiliging bij allerlei soorten commerciële en niet-commerciële bedrijven en organisaties, van olieraffinaderijen tot ministeries.


Kosten

Voor een reguliere mbo-opleiding moet je lesgeld betalen aan DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) als je op 1 augustus 18 jaar of ouder bent. De kosten van een reguliere mbo-opleiding zijn:

€ 1168,- per jaar voor een BOL-opleiding
€ 240,- per jaar voor een BBL-opleiding op niveau 1 en 2* € 582,- per jaar voor een BBL-opleiding op niveau 3 en 4*

* Prijswijzigingen voorbehouden

 

Je moet zelf zorgen voor de aanschaf van leer- en hulpmiddelen zoals boeken, tekenmaterialen en, indien nodig, gereedschappen. Per opleiding zijn zaken geregeld zoals het aanschaffen van gereedschappen of hulpmiddelen. Dit is met name gedaan om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Tevens kan een bijdrage worden gevraagd voor bijvoorbeeld een excursie of een werkweek.