Keywords:
ICT
Edu type:
Formal education
Location:
Eindhoven
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2020
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

This study is also in English, visit: https://fontys.edu/Bachelors-masters/Bachelors/Information-Communication-Technology-Eindhoven.htm for information in English.

 

---

ICT is overal en vormt een onmisbaar onderdeel van ons leven. Zonder ICT kunnen we niet bellen, autorijden of internetten. Bedrijven zouden bijna niet kunnen bestaan. ICT blijft altijd in ontwikkeling. Zoek jij een opleiding die je klaarstoomt voor een berope in de ICT-wereld? Kies dan voor HBO-ICT bij Fontys. Je krijgt een brede oriëntatie op ICT en heel veel keuzemogelijkheden. Na je studie is er volop werk voor een prima salaris.

 

In het eerste jaar volg je lessen binnen 4 profielen en maak je proftaken in groepen van 6 studenten. Aan het einde van de eerste 20 lesweken kies je 1 profiel. In het tweede jaar krijg je 3 dagen les in je profiel en 2 dagen les in een specialisatie naar keuze. Ook werk je aan projecten met een bedrijf. Aan het eind van het tweede jaar kies je zelf welke specialisatie jouw afstudeerrichting wordt. In het derde jaar loop je een half jaar bedrijfsstage. Het laatste half jaar van het vierde jaar studeer je af bij een bedrijf. De lessen worden aangeboden in het Nederlands. De opleiding heeft in totaal ruim 3.000 studenten.