Keywords:
Security Professionals, Auditing, Network administrator, network engineering
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
25/11/2020
Study Load:
16 hrs
Duration:
2 days
More information

Description:

 

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

 

Uw ontwikkelt in twee dagen de vaardigheden om uw belangrijke productiemiddelen te beschermen. Deze intensieve tweedaagse training is speciaal  ontworpen voor werknemers die verantwoordelijk zijn voor het beveiligen van ICS/SCADA-systemen. 

Uw wordt meegenomen in een deep dive training die concrete inzichten biedt in industriële cyberaanvalmethodes. U leert op een effectieve manier begrijpen hoe u risico’s voor operationele technologische middelen beter kunt beperken. 

De cursusinhoud maakt gebruik van real-life aanvalsscenario’s. U leert te werken met algemeen geïmplementeerde industriële apparaten en low-level assets. Dit gebeurt met behulp van protocollen zoals OPC, Profinet en Modbus. Daarnaast worden ook  DNP3, Ethernet / IP, MMS, WirelessHART en ISA100.11a behandeld

Om het maximale uit de training te kunnen laten halen, beperken we het aantal deelnemers tot 9. Op die manier maken we een dieper niveau van interactie en assistentie bij praktische oefeningen en activiteiten mogelijk.

 

Doelgroep 

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die verantwoordelijk zijn voor het beveiligen van ICS/SCADA-systemen en -netwerken:

  • procesautomatisering-, controlesysteem- en netwerkingenieurs
  • auditteams
  • IT / OT-beveiligingsfunctionarissen

 

Voorkennis

Vanwege het niveau van deze training wordt van de cursist een behoorlijke technische ervaring verwacht. IT-Security Practitioner of een gelijkwaardige cursus wordt aangeraden.

 

Cursusmateriaal 

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.
Bij deze cursus zit geen examen. U ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van deelname van de Security Academy.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Cursusmateriaal
  • Een heerlijke lunch