Keywords:
Crisis Management, Information Security, Risk Management, Information Security Management, Urban Security, incident management, Public order management, Information Management, IT Security
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
05/07/2021
Study Load:
11 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

Iedere organisatie krijgt er gegarandeerd mee te maken: (beveiliging)incidenten. Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van wat er allemaal gebeurt bij een incident en wat er (eigenlijk) zou moeten gebeuren.

In deze 1 daagse training nemen wij IT-specialisten en incident coördinatoren mee in de procesgang tijdens een incident. Wij besteden ook aandacht in de mentale effecten van grote incidenten op de organisatie en de individuele medewerker. Aan de hand van actuele cases wordt er gedurende de dag aandacht besteed aan effectieve bestrijding van incidenten en communicatie op diverse niveaus in de organisatie: hoe verlopen escalatieprocessen, hoe kun je je voorbereiden op incidentmanagement en hoe kun je als organisatie groeien in volwassenheid van procesuitvoering ten tijde van incidenten.

 

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

 

Doelgroep

De 1 daagse training Incident Respons is bedoeld voor iedereen die met regelmaat te maken heeft met de afhandeling van incidenten en zich wil verdiepen in waarom zaken juist goed gaan of voor verbetering vatbaar zijn. Bijvoorbeeld de:

  • Servicedesk-coördinator
  • Service Level Manager
  • Major Incident Coördinator
  • Service Manager
  • CSIRT medewerker

Voorkennis

U kunt zonder specifieke voorkennis aan de Incident Repsonse Training deelnemen.

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het cursusmateriaal
  • Een certificaat van deelname
  • Een heerlijke lunch