Keywords:
Cyber, Security, ICT, Privacy
Edu type:
Course or training
Location:
Sint-Michielsgestel
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Start date:
unknown
Study Load:
32 hrs
Duration:
4 days
More information

Description:

Het doel van ons vierdaags versneld programma voor CISA certificering, is om information professionals te voorzien van de kennis en technische vaardigheden voor deskundigheid in Information Systems audit, besturings- en beveiligingsvaardigheden.

Sinds 1978, wordt het Certified Information Systems Auditor programma, gesponsord door de Information Systems Audit and Control Association (ISACA), en wordt gezien als de wereldwijd geaccepteerde standaard voor prestatie onder IS audit, en besturings- en beveiligingsprofessionals.

De technische vaardigheden en praktijken die CISA promoteert en evalueert is de fundatie voor succes in het vak. Bezit van de CISA titel getuigt van deskundigheid en wordt gezien als de norm in het vak. Met een toenemende vraag naar professionals in het bezit van Information Systems audit, besturings- en beveiligingsvaardigheden, wordt wereldwijd de voorkeur gegeven aan het CISA certificeringsprogramma.

Tijdens het programma, zullen studenten leven, leren, en zich voorbereiden om de certificeringsexamens op locatie te maken.

 

Ons Certified Information Systems Auditor programma

  • Vergroot behoud van kennis door gebruik te maken van versnelde leerstijlen gericht op overdragen van informatie naar het lange-termijn geheugen
  • Zorgt ervoor dat je de certificering behaalt in de helft van de tijd van 'traditionele training programma's' en presenteert gelijktijdig toonaangevende slagingspercentages

Deze cursus bereidt je voor op het nieuwe CISA examen. Hieronder worden alle onderdelen beschreven en het respectievelijk percentage aan examenvragen over deze onderwerpen.

Domein 1—The Process of Auditing Information Systems (21%)
Domein 2—Governance and Management of IT (16%)
Domein 3—Information Systems Acquisition, Development and Implementation (18%)
Domein 4—Information Systems Operations, Maintenance and Support (20%)
Domein 5—Protection of Information Assets (25%)