Keywords:
Cyber, Security, Privacy, Cyber Security
Edu type:
Course or training
Location:
Sint-Michielsgestel
Edu level:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Start date:
unknown
Study load:
32 hrs
Duration:
4 Days
More information

Description:

Het doel van onze vierdaagse versnelde CISM Certificeringscursus is om informatiebeveiligingsmanagers en degenen die informatiebeveiligingsmanagement verantwoordelijkheden hebben, voor te bereiden op het Certified Information Security Manager (CISM) certificeringsexamen.

 

Certified Information Security Manager

De CISM certificering is bedoeld voor een personen die zich bezig houden met het managen, ontwerpen, beoordelen van en/of toezicht houden op de informatiebeveiliging van een bedrijf (enterprise's information security). De CISM certificering bevordert internationale praktijken en voorziet uitvoerend management van de zekerheid dat degenen die de titel verkregen hebben over de benodigde ervaring en kennis beschikken om effectief beveiligingsmanagement en consultatiediensten te leveren.

Tijdens het programma, zullen studenten leven, leren, en zich voorbereiden om de certificeringsexamens te maken. Dit gemixte leerprogramma wendt zich tot resultaatgerichte (Lezing | Laboratorium | Reflectie) levering - die zich compleet richt op uw voorbereiding op het CISM examen.

 

Firebrand Training's CISM versnelde training verschaft grondige, instructeur begeleide training om te garanderen dat je de basisconcepten onder de knie krijgt die essentieel zijn voor een informatiebeveiligingsmanager. Firebrand Training's versnelde cursus verschaft grondige instructeur begeleide training om te garanderen dat je de basiskennis opdoet, leert door te doen, en jouw certificering behaalt. Je zult je nieuw verworven kennis onmiddelijk kunnen toepassen in jouw vakgebied.

 

CISM zal de volgende domeinen omvatten

  • Gebied 1—Beheer van de Informatiebeveiliging (24%)
  • Gebied 2—Informatie Risico Management en de Naleving ervan (33%)
  • Gebied 3—Information Security Program Development and Management (25%)
  • Gebied 4—Information Security Incident Management (18%)