Keywords:
Cyber, Security, Security Professionals, Hacking, Internet, Safety & Security, Security Consultant, Legal Hacking, Security Training, Ethical Hacking, Linux
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Associate degree (EQF 5), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
unknown
Study Load:
9 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

Deze cursus bestaat uit een algemene introductie tot Linux, een eerste kennismaking met de mogelijkheden van het systeem, en enkele basiscommando’s om zelf mee aan de slag te gaan.
De training behandelt vooral de gebruikersaspecten van het operating system, geen systeemaspecten. Een beschrijving van de werking van het filesysteem, de processen en de shell, moet de gebruiker helpen om de basis Linux-commandoset te gebruiken. Ook wordt aandacht besteed aan de belangrijkste security aspecten.

 

 

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

 

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedere toekomstige (eind)gebruiker van Linux. Of als vooropleiding voor mensen met beperkte kennis van technologie die de cursus Ethical Hacking Foundation willen gaan volgen.

 

Voorkennis 

Er is geen enkele voorkennis van UNIX of Linux nodig. Ervaring met een ander operating system of programmeer-ervaring kan een voordeel zijn. Het niveau van deze cursus is MBO.

 

Cursusmateriaal 

Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Cursusmateriaal
  • Een heerlijke lunch