Keywords:
Network Monitoring, IT network analyst
Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
20/10/2022
Study Load:
7 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

Veel organisaties monitoren hun netwerkverkeer. Maar wat als er een indicatie is van kwaadaardig verkeer? Is het malware, phishing of een false positive? Hiervoor moet het bewuste netwerkverkeer onderzocht en geanalyseerd worden.

 

Deze training is bedoeld voor mensen die praktische vaardigheden willen opdoen als het gaat om netwerkanalyse.

 

Na deze training

Heeft u een goed beeld van hoe kwaadaardig netwerkverkeer eruitziet en kunt u door middel van een analyse aantonen wat er heeft plaatsgevonden.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

  • Deze training is bedoeld voor beginnende SOC medewerkers of IT managers die meer over de praktijk willen weten.

Voorkennis

Basiskennis over netwerken.

 

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

In onderstaande cursusdata-tabel ziet u achter de startdatum van de cursus, bij het aanklikken van ‘alle data’ de startdatum en alle overige cursusdata.

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft een beperkt aantal plekken. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.