Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
27/11/2024
Study Load:
14 hrs
Duration:
2 days
More information

Description:

Hackers maken dankbaar misbruik van software die kwetsbaar is. Voorkom dat u wordt aangevallen door een hacker door te denken als een hacker. Krijg de defensieve skills onder de knie om uzelf te beschermen als web-developer. Krijg de offensieve skills onder de knie om uw eigen software te testen. Word een proactieve webontwikkelaar en bescherm uw software. Leer zoeken naar risico’s die misbruik kunnen maken van discrete kwetsbare plekken.

 

Tijdens de cursus doet u ervaring op in

  • De hulpmiddelen die hackers gebruiken om kwetsbaarheden te vinden. Zoals SQL-injectie, Cross Site Scripting, Cross Site Request Vervalsing, het stelen van muiskliks, het overnemen van sessies, het opvragen van accountgegevens, Transport Layer Beveiliging, aanvallen waarbij alle mogelijke combinaties van karakters worden geprobeerd, het kraken van wachtwoorden en ten slotte het misbruiken van de website-parameters die worden uitgewisseld tussen cliënt en server
  • De basis van API-beveiliging, het integreren van mobiele diensten, geautomatiseerde aanvallen en dynamische analyses

U ontwikkelt de skills om

  • uw applicaties proactief te beveiligen
  • De software te verbeteren die u gaat opleveren

Enkele voorwaarden en overige informatie

Het is belangrijk dat u voor de training uw eigen laptop meeneemt. Zorg ervoor dat uw laptop aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Minimaal 4GB RAM
  • Toegang tot de beheerrechten en administratorrechten

BTW-vrij factureren

Het is ook mogelijk deze opleiding btw-vrij te factureren, geef dit aan op het inschrijfformulier wanneer dit wenselijk is.