Keywords:
fraude, Financial crime, research, Education
Edu type:
Formal education
Location:
Den Haag
Edu level:
Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/03/2018
Study load:
420 hrs
Duration:
20 Weeks
More information

Description:

Fortress Academy en de Haagse Hogeschool hebben de handen ineengeslagen en de eerste opleiding speciaal voor fraudeonderzoekers ontwikkeld. Tijdens deze praktische opleiding leer je hoe je een solide onderzoek opzet en uitvoert volgens een vaste methodiek die universeel toepasbaar is. Docenten en experts uit het werkveld delen hun kennis en laten je via praktijkcases kennismaken met alle facetten van het vak. Zo ontwikkel je jezelf tot een gedegen en veelzijdige fraudeonderzoeker waar opdrachtgevers volledig op kunnen vertrouwen.

 

Tijdens de opleiding oefen je veel met realistische praktijkcases, waardoor je jouw onderzoeksvaardigheden uitbreidt en verfijnt. Je leert de feiten te scheiden van meningen en visies om te komen tot gedegen, objectieve conclusies. De colleges zijn klassikaal, interactief en staan onder leiding van gerenommeerde (gast)docenten. Zij laten je uitgebreid kennismaken met hun specifieke expertise, zoals interviewtechnieken, e-discovery en asset tracing. Je rondt de opleiding af met een praktijkopdracht, waarin alles wat je hebt geleerd samenkomt.

 

Praktische Informatie

  • De opleiding vindt plaats in Den Haag
  • Wij vragen een afgeronde HBO-opleiding met 2 tot 3 jaar relevante werkervaring. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Tijdens dit gesprek worden onder andere je motivatie en startkwalificaties getoetst.
  • Het collegeld bedraagt € 6.500,- als je in één keer betaalt. Kies je voor betaling in 3 termijnen, dan betaal je € 6.650,-.
  • Na succesvolle afronding ontvang je een gezamenlijk certificaat van Fortress Academy en de Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool. De opleiding is ook NBA-gecertificeerd en geeft recht op 80 PE uren.

Programma

Voor meer informatie over de inhoud van het programma, de startdatum en verdere details kijk op onze website: http://www.fortressgroup.nl/opleidingen/fraudeonderzoeker/