Certificeer jezelf of jouw team twee keer zo snel - met Firebrand's unieke versnelde methode. Firebrand biedt jou de snelste manier om te leren, gegarandeerd!

Bedrijven zoals Accenture, Philips en Rabobank benaderen ons omdat zij hun personeel snel opgeleid terug op de werkvloer willen hebben. Meer dan 64.009 professionals hebben reeds vele uren bespaard doordat je bij Firebrand sneller traint, en dus sneller je nieuwe vaardigheden kan toepassen op de werkvloer.

Bekijk onze video en ervaar de voordelen van versneld leren:

 

Firebrand heeft sinds 2001 reeds 64.009 studenten getraind. Lees hier hoe zij onze versnelde leermethode hebben ervaren.

 

"Ik ben Information Security Officer in de financiële sector, het is een zeer afwisselende baan met 'never a dull moment'. Door snelle mondiale ontwikkelingen op IT (en Security) vlak, is het van belang om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. Voor mijn verdere ontwikkeling heb ik gekozen voor Firebrand. De Firebrand cursussen zijn intensief, maar daar hou ik juist van. Zo haal je optimaal nut uit te bestede tijd. In de toekomst wil ik mij blijven ontwikkelen op Security domein, ook wil ik mij gaan richten op het Privacy domein. De Security en Privacy domeinen worden immers steeds belangrijker, gelet op de steeds strengere wet- en regelgeving."

Tommy Spiering - Information Security Officer

 

 

Certificeer je tweemaal sneller dan elders!

Heb jij ooit wel eens een cursus gevolgd die maar een paar uur per dag duurde en er weken - soms zelfs maanden - voorbij gingen voordat de cursus was afgerond? Niet bij Firebrand Training. Wij leveren een cursus in de helft van de tijd ten opzichte van de traditionele aanbieders. We onderscheiden ons met name op het gebied van certificering: jouw examen wordt aan het eind van de cursus afgenomen en jij gaat dus met een certificaat op zak naar huis. Dit bespaart tijd, geld en energie. Daarnaast bieden wij een certificeringsgarantie: wanneer je niet slaagt train je bij ons gratis opnieuw! In dit geval betaal je alleen de kosten voor accommodatie en examens opnieuw.

Firebrand Training levert een breed scala aan cursussen, geleverd door alle grote namen in de industrie. Bekijk ons volledige aanbod op onze cursuspagina.

 

Het versnelde Firebrand concept

Onze versnelde Firebrand cursussen zijn residentieel, wat betekent dat je tijdens de gehele training op ons trainingcentrum verblijft. Hierdoor word je ondergedompeld in de theorie en praktijk en hoef je tijdens je training alleen op de te bestuderen materie te focussen: de rest regelen wij. Door dit vernieuwde concept kunnen we tevens langere lesdagen aanbieden: dagelijks of wekelijks op en neer reizen naar de leslocatie is namelijk niet nodig en alles met betrekking tot uw accomodatie, eten en drinken wordt door ons verzorgd.

Wat je verder kan verwachten van een Firebrand training:

  • Intensieve groepslessen
  • Een op een review sessies met de docent, ook buiten de lestijden
  • Praktijkoefeningen samen met een andere student
  • 24 uur per dag toegang tot het oefenlab
  • Het afleggen van het examen tijdens de trainingsweek

Accommodatie en de maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Je verblijft gedurende de cursus in ons opleidingscentrum waar u volledig wordt overspoeld met kennis. Met haar vernieuwde aanpak heeft Firebrand Training reeds vele awards gewonnen.Na afloop van iedere opleiding vragen we onze studenten feedback te geven, neem eens een kijkje bij de testimonials die studenten over ons hebben geschreven.

Certificeer je team en krijg korting met ons Managed Accounts Programma

Bedrijven ontvangen tot 25% korting bij groepsboekingen. Bekijk onze speciale Managed Accounts bedrijvenpagina voor meer informatie

Realiseer je daarnaast dat iedere dag dat je traint, je niet werkt! Firebrand is in veel gevallen 35% tot zelfs 45% sneller dan standaard trainingen, deze tijd bespaar je dus ook nog eens!