Keywords:
Cyber, Security, Security Professionals
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations, Online
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
unknown
Study Load:
7 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

Word een security held!

Deze beveiligingstraining helpt u om een betere Software Development Life Cycle te creëren door alle best-practices aan te leren die u nodig hebt. Of u nu al bezig bent met het integreren van beveiliging in je SDLC, of net aan de slag gaat: wij kunnen u naar het volgende niveau helpen. Na de training hebben we een evaluatie met u gepland om te zien hoe u in staat was om de geleerde vaardigheden in de training toe te passen zodat u nog effectiever kunt werken.

 

Deze training is perfect voor

Iedereen die de beveiliging binnen zijn team serieus neemt: of je nu een ontwikkelaar, SRE, ops-engineer, Scrum Master, security-engineer of penetratietester bent. Deze training kan u en uw team helpen om te groeien naar het volgende niveau. Als u een van de aangewezen beveiligingskampioenen bent binnen uw bedrijf, kan deze training uhelpen om uw reikwijdte te verbreden en uw vaardigheden te verdiepen. De enige voorwaarde is dat ueen basiskennis hebt van uw eigen huidige ontwikkeling- en releaseprocessen.

 

Na deze training bent u in staat om

  • Het softwareontwikkelingsproces af te stemmen op uw behoeften
  • Veiligere software te schrijven zonder gecompliceerde overhead
  • Threat modelling op te pakken
  • Prioriteit te geven aan uwbeveiligingsactiviteiten
  • Een veiligheidsanalyse te doen van uw software stack

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

In onderstaande cursusdata-tabel ziet u achter de startdatum van de cursus, bij het aanklikken van ‘alle data’ de startdatum en alle overige cursusdata. Let op, deze cursus is Engelstalig. 

 

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft een beperkt aantal plekken. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.