Organisatie

Werken bij SecureLink betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen en uitbreiden! SecureLink is een top 3 speler in de IT security markt in Europa. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe SecureLinkers! Oog voor detail, commitment, respect, enthousiasme, schwung, bezieling, klantgerichtheid en creativiteit zijn enkele competenties die wij van elke SecureLinker verwachten.

 

Jouw ontwikkeling staat centraal

SecureLink gelooft in haar werknemers! Daarom krijg jij bij ons de vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier, zodat jij op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan de groei van SecureLink. Dit brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Verantwoordelijkheid voor de juiste uitoefening van deze werkzaamheden en jouw eigen ontwikkeling. Kortom; een ondernemer binnen een onderneming! SecureLink is een positieve, gedreven, no-nonsense organisatie die altijd het klantbelang voorop stelt. Neem bijvoorbeeld ons jaarlijkse cybersecurity event Security BootCamp waar kennis delen, nieuwe inzichten verkrijgen en inspireren centraal staan.

 

Succes moet je vieren

Elk kwartaal geven wij iedereen een update en vieren wij onze successen, soms door te gaan volleyballen in Scheveningen, soms door uit eten te gaan. Daarnaast organiseren wij elk jaar een teambuildingsactiviteitendag, genaamd ‘Ontmoetcamp’. Na diverse sportclinics wordt de dag uiteraard afgesloten met een BBQ en feest. Wij zetten ook gezamenlijk onze schouders onder het behalen van de jaardoelstellingen. Deze doelstellingen zijn beschreven in ons Team Incentive Plan. Daar werken wij naar leuke beloningen toe voor alle medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een geluidssysteem voor thuis, een nieuwe iPhone of custom sportschoenen. Dit als bedankje voor ieders inzet en om het teamgevoel nóg meer te accentueren.