Cyberweerbaarheid is inmiddels bij vrijwel elke organisatie een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak om maatregelen in lijn te brengen met de continu toenemende risico’s en uw om intellectuele eigendommen, vitale systemen of kritische applicaties optimaal te beveiligen. 

 

Tedas helpt haar klanten hierbij. Deze bevinden zich veelal binnen het Defensie-, inlichtingen- & veiligheidsdomein van de Nederlandse overheid en leveranciers van vitale infrastructuur. Genoemde organisaties zijn gehouden aan de zwaarste informatiebeveiligingseisen, zoals het Defensie Beveiligingsbeleid (DBB), Baseline Informatiebeveiliging Overheid(BIO) en/of Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen(WBNI).

 

Tedas heeft haar sporen verdiend in zowel de publieke als private sector en ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar netwerken en IT Security-oplossingen die bestand moeten zijn tegen de zware cyber dreigingen (van o.a. statelijke actoren) waar organisaties vandaag de dag aan worden blootgesteld.

 

De door de jaren heen opgebouwde diepgaande kennis en ervaring in het spanningsveld tussen operationele behoefte en informatiebeveiligingsbeleid, heeft geleid tot de Tedas “Bastion filosofie” die de basis vormt voor het product- en dienstenportfolio van Tedas. Vanuit deze filosofie is een modulaire netwerk security architectuur ontwikkeld waarmee organisaties hun netwerk of een specifiek onderdeel hiervan, “military grade” kunnen beveiligen en waarbij  de operationele gebruiker zo minimaal mogelijk hinder ondervindt. 

 

Het in kaart brengen van actuele cybersecurity risico’s in een dergelijke netwerk met behulp van de Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan (TIKS) is een integraal onderdeel van de Bastion filosofie en vaak een eerste stap in het vergroten van de digitale weerbaarheid van een organisatie.

 

Tedas biedt de volgende dienstverlening:

 

  • IT (Security) Consultancy
  • Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan(TIKS)
  • Tedas Applicatie Kwetsbaarheid Scan (TAKS)
  • Bastion Network Security oplossingen
  • Netwerk Beheer
  • Secure Hosting (in 2 beveiligde datacenters)