Handelsmissie voor Startups naar Web Summit Lissabon

01-04
Nov
Date:
01 November 2022 - 04 November 2022
Location:
Lissabon
Organised by:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met Buitenlandse Zaken en de Nederlandse Ambassade in Lissabon

Is jouw start-up klaar voor het buitenland? Wil je zaken doen, netwerken met bedrijven en investeerders aantrekken? Ga dan van 1 tot en met 4 november mee met de start-upmissie naar Web Summit 2022 in Lissabon. Web Summit is één van de belangrijkste start-up- en tech-events ter wereld.

Wil jij als snelgroeiende tech- en internet-start-up je internationaal oriënteren en profileren? Pak dan je kans tijdens de 4-daagse Nederlandse handelsmissie naar Web Summit 2022.

Wat is Web Summit?
Meer dan 70.000 bezoekers, 2300 start-ups, 1200 investeerders en 2500 journalisten uit de hele wereld, komen samen op Web Summit in Lissabon. Tijdens deze conferentie presenteren start-ups zich aan een groot en divers publiek. De conferentie richt zich op internetbedrijven, tech-innovaties en venture capital.

Voor wie?

Je kunt deelnemen als jouw start-up voldoet aan de volgende eisen:

  • Je product of dienst is hoogtechnologisch, innovatief en potentieel disruptief 
  • Er is een bewezen marktacceptatie voor je product of dienst op de Nederlandse markt;
  • Je bent gestart met óf klaar voor internationale opschaling;
  • Je start-up staat ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. 

Pas je niet precies in bovenstaand profiel, maar heb je wel een overtuigende motivatie om mee te gaan naar Web Summit? Laat dan bij aanmelding weten waarom jij niet mag ontbreken in de Nederlandse delegatie naar Web Summit.

Aanmelden: Meld je aan voor deze missie op deze website. Dit is mogelijk tot maandag 15 augustus 2022. Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden. De voertaal van de missie is Engels. 


Er kunnen maximaal 20 start-ups mee met deze missie. RVO vindt het belangrijk dat de bedrijven die meegaan binnen de opzet en inhoudelijke focus van de missie vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Daarnaast stimuleert RVO vrouwelijk ondernemerschap. Selecteren voor deelname gebeurt niet op gender, maar kijk zoveel mogelijk binnen je eigen organisatie te kijken naar vrouwelijke deelnemers voor de missie.

Kosten:  

Deelname aan deze missie kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Reis– en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Maaltijden en borrels zijn ook voor eigen rekening, tenzij anders vermeld in het programma. 

Na selectie ontvang je informatie over het hotel waar de delegatieleiding verblijft. Het is niet verplicht om overnachtingen in hetzelfde hotel te boeken. Deelnemers van eerdere missies gaven echter aan het nuttig en leuk te vinden om met elkaar in één hotel te verblijven.

Meer weten:  

Heb je vragen? Neem dan contact op met: Maarten Schweers, Projectleider Web Summit 2022, 
T: +31 6 2551 56 75, M: maarten.schweers@rvo.nl of Maurits Berger, Projectleider Web Summit 2022, T: + 31 6 2564 10 19, M: maurits.berger1@rvo.nl