Online Talkshow: Hoe Information Security Bijdraagt aan Compliancy in Finance.

13
Dec
Date:
13 December 2023
Time:
14:00 - 15:00 hrs
Location:
Online
Organised by:
Guardian360

Ben je actief als CEO, DGA, CISO, Information Security Manager, CTO, IT-manager, auditor of op een andere manier betrokken bij het compliancy- en auditproces van een organisatie in de financiële sector of pensioenfonds? Dan mag je deze talkshow niet missen!  

 

Zie jij dit ook zo? In finance is compliancy meer dan regelgeving; het is cruciaal voor je bedrijfs-DNA. Door de juiste discussies te voeren tussen IT, information security, finance en betrokkenen bij compliance doe je al de juiste dingen, maar is dit wel genoeg en efficiënt genoeg met de toenemende cyberdreigingen? Je zaken op orde hebben is immers “permission to play”. Hoge onderlinge verbondenheid van dienstverleners versterkt de risico’s van non-compliancy!

 

Guardian360° presenteert een talkshow speciaal voor de Nederlandse finance sector, waarin onze sprekers dieper ingaan op het huidige cyberdreigingslandschap in de financiële sector en hoe je compliant én weerbaar kunt zijn. Onze experts, samen met vooraanstaande beïnvloeders uit de finance- en securitywereld, delen interessante praktische inzichten, lessons-learned en oplossingen om je eigen IT-security te benchmarken en te optimaliseren.

 

Herken jij je in de volgende 5 zorgen en uitdagingen? 

  • Onze boardroommembers zijn niet succesvol in het maken van de juiste IT-beslissingen. 
  • IT- en information security wordt gezien als kostenpost, niet als business-driver. 
  • Zonder gedegen IT-security, hebben we binnen 10 jaar geen business meer. 
  • Hoe navigeer ik door het woud van wet- en regelgeving waaronder NIS, GDPR en DORA, met compliancy en business value als leidraad. 
  • Hoe maak ik compliancy tot een bedrijfsstrategie, in plaats van een vinkje.