Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
30/03/2022
Status:
Open
Apply before:
30/06/2022
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Wil jij bijdragen aan de digitale veiligheid in Nederland? Denk jij altijd in oplossingen en ben je ondernemend? Heb jij affiniteit met Cybersecurity en wil je jouw kennis en expertise delen met je klanten? Ben jij op zoek naar een uitdagende accountmanager functie? Dan hebben wij een mooie kans beschikbaar!

 

Waar zijn we naar op zoek:

Secura is op zoek naar een Account Manager met standplaats Amsterdam of Eindhoven, waarbij de grootste uitdaging zit in de het ontwikkelen van de (internationale) vraag van klanten naar onze dienstverlening. Wij geloven dat nieuwe technologieën en nieuwe manieren van denken de sleutel zijn om de uitdagingen van nieuwe trends aan te gaan. Bovenal werken we met een ontzettend getalenteerde groep collega’s die altijd op zoek zijn naar de beste resultaten.

 

Wat ga jij doen als Account Manager:

  • Ontwikkelen van salesplannen en uitvoering hiervan om de omzet te vergroten binnen onze service lines: advisory & audit, security testing, certification services en training & awareness.
  • Organisatie van de beantwoording van complexe RFP’s en offertes.
  • Identificeren van sales kansen.
  • In samenwerking met marketing: het ontwikkelen en verbeteren van onze marktbewerking vanuit sales perspectief en het bijbehorende plan uitvoeren.
  • Schrijven van business gerelateerde artikelen en een actieve bijdrage leveren op social media met als doel ons netwerk te vergoten.


Jij bent een Account Manager met:

  • Relevante werkervaring en kennis van IT-security. Je weet hoe de markt zich beweegt en je hebt daarnaast een visie hoe je deze markt wil bewerken.
  • Een afgeronde hbo-opleiding.
  • Ervaring met strategische sales en jouw netwerk bevindt zich in alle lagen van organisaties in de financiële wereld.
  • Een drive voor het behalen van resultaten.
  • Goede kennis, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal. 

 

Wat kunnen wij jou bieden?

We zijn een organisatie met een mooie maar bovenal uitdagende ambitie voor de nabije toekomst. In de groei die wij voor ogen hebben zijn er volop kansen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak mee te groeien. Zowel de ambitie van Secura als jouw eigen ambitie kunnen elkaar hierin aanvullen. 

 

Een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden zitten in ons arbeidsvoorwaardenpakket. Maar bij een modern organisatie en een modern werknemer hoort meer zoals het kunnen bijkopen van vakantiedagen, flexibel thuiswerken en een bonusregeling.

 

Daarnaast zijn de informele werksfeer en open werkruimtes illustratief voor onze kantoren in Eindhoven en Amsterdam. Je komt te werken in een fantastisch team van collega’s met enorm veel passie voor het werk dat ze uitvoeren!

 

Ben jij de Account Manager die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com. 


Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.

FaLang translation system by Faboba