Keywords:
Business development
Type:
Permanent employment
Location:
Leiderdorp
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
09/03/2020
Status:
Open
Apply before:
17/04/2020
Hours p/wk:
32
More information

Description:

Onze Audittrail-aanpak is misschien anders dan je gewend bent: we vinden het vooral belangrijk om al onze klanten zo goed, vriendelijk, duidelijk en enthousiast mogelijk te kunnen adviseren. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. En dat begint bij jou als Business Develop(st)er!
Jij bent verantwoordelijk voor de commerciële resultaten in jouw werkgebied. Je vertegenwoordigt de organisatie, bent dienstverlenend, klantgericht (
horeca-ervaring is een pré) en je draagt bij aan de omzetdoelstellingen. De commerciële activiteiten bestaan uit het onderhouden van bestaande klantrelaties, het bewaken van omzetontwikkeling conform budget en je benadert (mogelijke) nieuwe klanten. Jij maakt onze opdrachtgevers én onze consultants/auditors blij.

Ben jij die positieve creatieveling die onze (potentiële) opdrachtgevers kan adviseren over complexe dienstverlening? Heb jij daarnaast focus op resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Business Develop(st)er die gemakkelijk in gesprek gaat met directie, managers, security officers,  privacy officers en controllers om onze dienstverlening toe te lichten. Dit doe je samen met je collega’s van Business Development

Wat neem je mee?
- Je bent gedreven, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.
- Je bent ondernemend, een echte teamplayer en communicatief sterk.
- Je hebt 3 tot 10 jaar werkervaring: commerciële ervaring is belangrijk, ervaring met ons vakgebied is een pre.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.
- Je betrokkenheid en inzet zijn groot.

Wat brengen wij?

- Een dynamische werkomgeving en een informele sfeer.
- Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s.
- Een prima salaris.
- Uiteraard alle benodigdheden om je werk goed uit te kunnen oefenen.
- Auto van de zaak.
- Een gezonde work/life balance: mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.
- Een Ballenbak en een stoelmasseur.

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en korte motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!