Keywords:
data management, Data
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
17/02/2021
Status:
Open
Apply before:
01/09/2021
Hours p/wk:
32
More information

Description:

De accountancywereld verandert razendsnel en natuurlijk geldt dat ook voor Baker Tilly. Voel jij je verantwoordelijk voor onze data vraagstukken? Als Data Engineer zorg jij ervoor dat wij klaar zijn voor de toekomst: Now For Tomorrow!

 

En dit ga je doen

Als Data Engineer bij Baker Tilly begrijp je dat er, o.a. vanuit de business, steeds verdere eisen worden gesteld aan het beschikbaar stellen van relevante data. We zijn daarom steeds meer bezig met intelligente, robuuste en schaalbare oplossingen. Wij zoeken naar een enthousiaste Data Engineer die enerzijds een meer strategische rol wil hebben in het nadenken over de data infrastructuur en anderzijds in staat is dat zelf (grotendeels) te verwezenlijken.

Daarbij denken wij eraan om data uit de huidige SQL Server database en andere applicaties te ontsluiten middels ETL naar een data warehouse (Azure). De reporting laag kan hier vervolgens op aangesloten worden. Omdat er momenteel een behoorlijke hoeveelheid tabellen binnen SQL Server staan dient de data engineer in staat te zijn het huidige team te ondersteunen op gebied van SQL queries en, indien nodig, het debuggen van stored procedures in de SQL Server Management Studio.

Het ontsluiten en beschikbaar maken van data voor verschillende toepassingen is een belangrijke strategische keuze. Zo worden er stappen genomen op gebied van advanced analytics. De data engineer zal op termijn ondersteunen bij het deployen van machine learning modellen en deze (of resultaten ervan) beschikbaar maken in BI applicaties.

Je komt te werken binnen ons nieuwe multidisciplinaire Data & Analytics team wat net opgestart is en waarbinnen jij een belangrijke rol gaat vervullen. Je krijgt de ruimte om mee te denken en mee te bepalen hoe de data infrastructuur eruit moet komen te zien.

Verantwoordelijkheden waar je gelijk mee aan de slag gaat:
• Creëren van kwalitatief goede data pipelines
• Sparren met stakeholders en proactief voorstellen doen voor de data infrastructuur
• Verwezenlijken van de data infrastructuur
• Ondersteunen van een klein team op gebied van SQL/stored procedures
• Coachen van collega's in het D&A team

Kortom, het is een nieuwe rol in de organisatie en je zal daarin een belangrijke sparringpartner worden in het vormgeven van de data strategie en data architectuur.

 

We zorgen goed voor je

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een leaseauto

 

Heb je nog vragen?

Stel ze aan Rob Heitlager, Director Finance via (0)6 527 655 30  Of plan een virtuele kop koffie!