Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
12/04/2023
Status:
Open
Apply before:
30/06/2023
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Jouw stempel drukken op onze tijd? Word Beheerder Identity Access Management (IAM) bij TNO in Den Haag

 

Over deze vacature

Bij TNO werken Tijdmakers. Bevlogen experts die hun stempel drukken op deze tijd. Want dit is de tijd om te innoveren. Om de samenleving verder te helpen. Dit is de tijd om te werken aan energiezuinige brandstofcellen die de energietransitie helpt versnellen. Dit is de tijd om de ontwikkeltijd van medicijnen te halveren. Dit is de tijd voor duurzame, gezonde, veilige en digitale oplossingen waar we écht toekomst mee gaan maken. Ruim 4000 TNO'ers hebben een Beheerder Identity Access Management nodig om hun digitale slagkracht te vergroten. Kom werken bij TNO en druk ook jouw stempel op deze tijd.

 

Wat ga je doen?

Kenmerkend voor een Beheerder IAM die werkt bij TNO is dat de wereld van TNO een dynamische wereld is. Er wordt technologisch en experimenteel onderzoek gedaan. Technologie verandert voortdurend. De behoefte van de gebruikers dus ook. Daarnaast is TNO een kennisinstelling. Een bijzondere kennisinstelling. Want we werken dagelijks aan technologische innovaties. Dit doen we ook samen met Nederlandse en internationale overheden. Dat betekent dat we veel gevoelige informatie in huis hebben. En die informatie moet beschermd worden. En tot slot heb je ruim 4000 collega's die op meerdere locaties in het land werken. Soms zelfs internationaal.

Als Beheerder IAM is jouw uitdaging om enerzijds security en veiligheid tewaarborgen. En anderzijds een optimale gebruikersbeleving te geven. Dat je flexibiliteit moet bieden om experimenteel, technologisch onderzoek mogelijk te maken. Zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. En dat je voortdurend op zoek moet naar nieuwe technologiëen om Identity Access Management naar een nog hoger niveau te tillen. Dat is boeiend en complex tegelijk. Om die redenen is Identity Access Management bij TNO belangrijk en professioneel opgezet. En daar kan jij verder aan bouwen.

Jij houdt je dagelijks bezig met het beheer van rechten en toegangen tot verschillende diensten en systemen. Je richt SSO-koppelingen in en bent goed thuis in het beheer van Microsoft Active Directory, Azure Active Directory, ATA, Group policies, DNS, ADFS, MS CA (of PKI-systemen). En je schrijft liever een Powershell script dan iets bij te elkaar klikken.

Binnen het team IAM werk je nauw samen met vijf collega-beheerders. IAM is onderdeel van het team Infrastructuur. In dit team werken 35 professionals iedere dag aan het ontwikkelen en in stand houden van infrastructuurdiensten. Je hebt bovendien veel contact met de beheerders en solutionarchitecten uit andere disciplines. Op ons moderne hoofdkantoor vlak bij Den Haag Centraal vind je een open, informele werksfeer met mensen die jouw passie voor perfect werkende systemen delen!

 

Wat wij van jou verwachten

 • Je hebt ervaring als Beheerder IAM in grotere organisaties
 • Omdat TNO te groot is voor handmatig werk, moet je goed kunnen scripten in PowerShell
 • Je hebt kennis van Windows Server, Active Directory, AAD, ATA. Splunk is een pré.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Beheers je bepaalde tooling nog niet? Geen punt, als je leergierig bent en IAM echt jouw vak is, helpen we je daar graag mee. Je hebt de mogelijkheid op cursussen en trainingen en werkt samen met ervaren beheerders.

 

Wat wij jou bieden

Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Naast een bruto (fulltime) maandsalaris tussen € 4.000,- en € 5.500,- (dit is inclusief 13e maand en flexbudget en op basis van 40 uur). Hier komt nog vakantiegeld (8%) bij en je krijgt zoals gezegd alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Daarnaast kun je bij TNO een ‘menu’ aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je ook mag verwachten:

 • Een uiterst professionele, innovatieve werkomgeving, met topexperts als collega’s.
 • 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Een werkgever die divers talent waardeert en stimuleert, met initiatieven als het Female Leadership Programma, onze Rainbow Community en round tables over inclusiethema’s.
 • Reiskostenvergoeding
 • Gezellige activiteiten met je team en andere TNO'ers. Zo leer je snel veel mensen kennen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een goede pensioenregeling.

TNO als werkgever

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen.

Bij TNO stimuleren we een inclusieve werkomgeving, waar jij jezelf kunt zijn. Wat je verhaal ook is en welke unieke eigenschappen je ook meebrengt. Juist door onze unieke krachten en perspectieven te bundelen zijn we in staat om innovaties te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken in de samenleving.

 

Hoe ziet het proces eruit?

Reageren kan tot en met 16 april 2023. De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal twee gespreksrondes. In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt. 

Omdat je ook gaat werken voor opdrachtgevers in het defensie- en veiligheidsdomein is het noodzakelijk dat de AIVD een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) afgeeft. Daarom onderga je vooraf een veiligheidsonderzoek.