Keywords:
consultancy, Advies, Innovation, Digital Innovation, Information Security, Security Consultant, Cybersecurity Advisor, Policy Advise, law
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
17/07/2019
Status:
Open
Apply before:
24/01/2020
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Position Description

Bekijk jij alles met een kritische blik? Ben jij een ambitieuze business consultant die het als zijn/haar uitdaging ziet om onze opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van Non Financial Risk Management? 

 


Wat ga je doen?
Binnen de sector Banking & Insurance zijn we heel erg hard bezig onze positie op het gebied van onder andere Non Financial Risk (NFR) Management verder vorm te geven en te versterken. Met onze eigen compliance producten ondersteunt CGI financiële dienstverleners in het managen van onder andere hun AML risico’s. Als Compliance Consultant draag je bij aan de ontwikkeling en realisatie van het compliance-beleid en -procedures van organisaties, op het gebied van (algemene) compliance, maar ook op specifieke onderwerpen zoals privacy en security. 

Je krijgt te maken opdrachten voor banken, verzekeraars, maar ook instellingen buiten de financiële instellingen, waarbij je klanten helpt met het tijdig en adequaat implementeren van de nieuwe wet- en regelgeving. Hierbij monitor je proactief welke nieuwe wet- en regelgeving er aan zit te komen zodat je deze tijdig kan interpreteren en de impact ervan kan bepalen. Je vertaalt de relevante regelgevingen naar operationele en IT oplossingen. Je neemt je verantwoordelijkheid in het identificeren van taken welke er toe moeten leiden dat oplossingen succesvol worden geïmplementeerd bij onze klanten. Zowel op proces - als op systeem niveau. 

 


Wat breng je mee?
Je bent een echte teamspeler en draagt als Scrum Master bij aan een hecht teamverband. Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent gewend om met deadlines te werken en deze te bewaken. Daadkrachtig, doortastend en met een goed besef dat het belang van de klant op de eerste plaats komt. Accuraat, oplossingsgericht en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je: 

• Een afgeronde HBO/WO opleiding (Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatica, Juridisch); 
• Minimaal (3-5) jaar hands-on relevante regulatory werkervaring binnen een Legal, Compliance of AML Operations team; 
• Kennis en ervaring met één of meerdere actuele wetten en regelgevingen (Europees als Nederlands) zoals WWFT, WFT, 4th AMLD, MiFID, GDPR en in staat om de verbanden tussen de wetgevingen te herkennen en erop te acteren; 
• Hands-on werkervaring met het uitvoeren van KYC-CDD klant reviews voor complexe klant constructies; 
• ACAMS certificering. 

Waar kom je terecht?
Als Compliance Consultant kom je te werken voor onze Sector Banking & Insurance. CGI speelt een vooraanstaande rol bij de veranderingen in de financiële wereld. We werken voor en met ruim 2.500 financiële instellingen op honderden locaties wereldwijd . Daardoor begrijpen we de uitdagingen in deze markt. In veel gevallen bouwen we met onze klanten aan de bank en verzekeraar van de toekomst. Wij helpen hen bij transformaties en het realiseren van groei en winstgevendheid. Daarbij maken we gebruik van een breed portfolio services en oplossingen. Betere klantbediening, ondersteuning bij nieuwe regelgeving en efficiënte inzet van informatietechnologie zijn belangrijke thema’s. Tevens helpen we financiële instellingen en hun klanten zich te beschermen tegen de bedreigingen die de digitalisering met zich meebrengt. 

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be part of something rewarding?
Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Monique Beusekom via +31 6 23273162 of monique.van.beusekom@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com. Klik voor meer informatie op de 'more information'-button bovenaan deze pagina. 

 

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.