Keywords:
Security, Security Professionals, Security Domain, consultancy, Professionals, Cyber Security
Type:
Permanent employment
Location:
Leiderdorp
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
07/10/2021
Status:
Open
Apply before:
05/11/2021
Hours p/wk:
32

Description:

Wij zijn Audittrail! 

Audittrail is dé advies- en consultancypartner voor organisaties met compliancevraagstukken. We zijn een team van creatieve vakidioten die er naar streven de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Ons expertise ligt binnen de domeinen informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit, awareness, GRC en auditing. Mede dankzij onze partners brengen we met innovatieve oplossingen risico’s in kaart, om ze vervolgens te minimaliseren. Zo krijgen onze opdrachtgevers sneller en beter controle, én blijven ze in control. 

 

Wat ga je doen?  

Bij Audittrail geloven we in werk wat er toe doet. Met onze acties en adviezen ondersteunen we organisaties o.a. op het gebied van informatiebeveiliging. Een grote verantwoordelijkheid. Organisaties delen die verantwoordelijkheid graag met ons. Niet alleen vanwege onze vakinhoudelijke kennis, maar ook, of vooral, omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vertrouwen vinden we erg belangrijk.  


Wegens het vertrek van een collega, die een mooie kans kreeg buiten onze organisatie, en een groei in onze opdrachten hebben we ruimte voor niet 1, maar 2 consultants informatiebeveiliging. Vind je het interessant om bij organisaties te onderzoeken hoe het gesteld is met hun informatiebeveiliging om daarna je bevindingen helder en begrijpelijk te rapporteren? Haal je plezier uit het helpen van organisaties met verbeteradviezen en voorstellen hoe deze uit te voeren? Of ga je graag nog een stap verder door als Security Officer actief te zijn bij uiteenlopende klanten? Ben je op de hoogte van ISO27001/27002, NEN7510 en gaan bij de termen BIO en ITIL bij jou een belletje rinkelen? Zeg je op je al deze dingen volmondig ja? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.  

 
Over werken bij Audittrail 

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 

 

Wat neem je mee? 

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring binnen het vakgebied.  

 • Je denkt en werkt op HBO-niveau.

 • Je bent gedreven, leergierig, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.

 • Je hebt een hands-on mentaliteit. 

 • Je bent analytisch en communicatief vaardig in het Nederlands. 

 • Je bent graag betrokken bij een organisatie en maakt graag deel uit van een team. 

 • Een certificering binnen informatiebeveiliging is een pré. 

 

Wat brengen wij? 

 • Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur. 

 • Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s in een scale-up mentaliteit. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar! 

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van cursussen en trainingen 

 • Een prima salaris en pensioenregeling. 

 • Telefoon, laptop en auto van de zaak. 

 • Een gezonde balans tussen privé- en gezinsleven, waaronder de mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren. 

 • Naast werk ook genoeg tijd voor leuke (digitale) bijeenkomsten (denk aan een kookworkshop, yoga of een pubquiz). 

 

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je klaar voor deze mooie uitdaging? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet schriftelijk toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!