Keywords:
Cyber, Security, ICT, sales, Privacy
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
09/05/2017
Status:
Open
Apply before:
31/05/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Als Corporate Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe Corporate en Enterprise klanten in de zorg en publieke sector in Nederland en Vlaanderen. Je hebt 2-5 jaar ervaring in B2B sales, vooral gericht op verkoop aan nieuwe klanten. Je levert een bewezen topprestatie, kent de zorgsector, hebt een hart voor ICT en zoekt een baan waarin jij alle verantwoordelijkheid krijgt om door jouw succes echt impact te hebben.

 

ZIVVER zoekt een Corporate Sales Executive die wil werken bij een SaaS company met grote groeipotentie, gespecialiseerd in dé onderwerpen van dit moment: cyber security, beveiligde communicatie en de bescherming van gevoelige persoonsgegevens. Je bent onderdeel van een groeiend sales team en werkt vanuit Amsterdam.

 

Verantwoordelijkheden van een Corporate Sales Executive

• Je geeft vervolg aan marketing generated, Corporate sales qualified leads (organisaties vanaf 150+ medewerkers) en Enterprise sales qualified leads (organisaties vanaf 2.500+ medewerkers).

• Je vindt, beoordeelt en ontwikkelt zelfstandig nieuwe Corporate en Enterprise klanten door jouw eigen netwerk gericht te ontwikkelen om verkoop te stimuleren.

• Je ontwikkelt, onderhoudt en versterkt relaties met IT directeuren, Security Officers, Privacy Officers, Inkopers en professionals in de zorg en publieke sector. Je weet wat er speelt en ontwikkelt waarde door visie, inzichten en best practices te delen.

• Je sluit deals voor meer dan EUR 500k aan nieuwe, jaarlijks terugkerende omzet door de hele verkoopcyclus uit te voeren en daarbij maak je optimaal gebruik van ons team om de deals binnen te halen.

• Je professionaliseert ons sales proces, zodat het bij onze groei blijft aansluiten en maximaal bijdraagt aan succes. Je introduceert en gebruikt slimme tools die het mogelijk maken om efficiënt en effectief te werken.

• Je draagt jouw klanten zorgvuldig over aan het Customer Success team.

• Je werkt intensief samen met directe collega’s en rapporteert aan de directie.

 

Gewenste vaardigheden en ervaring

• 2-5 jaar ervaring in B2B sales, waarbij je bij voorkeur een rol hebt die is gericht op het realiseren van nieuwe sales voor een SaaS bedrijf. De ultieme kandidaat heeft deze ervaring in een startup omgeving, voelt zich volledig eigenaar van zijn eigen werk en kan goed zelfstandig werken.

• Een sterke behoefte om te presteren en dat heb je ook bewezen; je hoort nu bij de top 10% meest succesvolle sales executives van je bedrijf.

• Executiekracht om verbeterde sales-processen om te zetten in harde resultaten. Je wordt gedreven door targets en bovenal: het binnenhalen van de deal. Je hebt ervaring met deal sizes van EUR 10k – 50k jaarlijkse omzet.

• Begrip van de complexe wereld van de zorg en/of de publieke sector. Je bent, of kunt je ontwikkelen tot, een volwaardige gesprekspartner voor professionals. Je weet de stakeholders te betrekken die nodig zijn om met de juiste mensen aan tafel ons product te kunnen verkopen.

• Belangstelling in ICT die blijkt uit jouw handige gebruik van nieuwe apps en tools die jouw werk en leven aangenamer maken. Je bent een voorloper die de waarde van innovaties herkent en je begrijpt snel hoe je daar zelf slim gebruik van kunt maken.

• Luistervaardigheden die je inzet om de echte pijn van de klant om te zetten naar de behoefte aan ons product; je voelt goed aan wanneer je de deal zelf kunt maken en wanneer het verstandig is om andere ZIVVER experts te betrekken in het overtuigen van potentieel nieuwe klanten.

• Telefonisch contact is je eerste natuur en je voelt je ook prima op je gemak in een webinar of video conference. In meetings straal je zelfvertrouwen uit. Het lukt jou om in elk contact met een prospect weer een stap verder te komen richting het closen van de deal. E-mails en offertes schrijf je makkelijk, foutloos en goed leesbaar.

• Een rijbewijs B.

 

Wat wij bieden

• Echte impact bij een snel groeiende start-up met de ambitie om marktleider te worden in Nederland.

• Een aantrekkelijk basissalaris en een fantastische bonus bij succes.

• De garantie dat jij je nooit verveelt, doordat wij keihard ontwikkelen en groeien (en jij bepaalt voor een groot deel in welke richting).

• Leuke en goede collega’s die jou onderweg het gevoel geven dat je met het hele kantoor op stap bent.

• Een bedrijf en een baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen door veel te leren, te proberen en te ontdekken.

• Een ‘fair use’ vakantieregeling. Jij weet wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

• Gezamenlijke lunch, wekelijkse en spontane borrels en leuke activiteiten met het hele team.

 

Hoe gaan we verder?

Jij wilt succesvol zijn en wij willen dat jij succesvol zult zijn. Daarom nemen wij het selectieproces heel serieus. Ons proces bestaat uit drie rondes. Tijdens deze rondes maak je kennis met een flink deel van het team. Een praktijkcasus is altijd onderdeel van de procedure. We zien je graag in actie. Vinden we elkaar echt interessant? Dan nodigen we je graag uit om tijdens een lunch of borrel informeel kennis te maken.

 

Je las al dat feiten de basis zijn voor ons handelen. We willen daarom de mogelijkheid hebben om de successen uit jouw verleden en je beloning te verifiëren met voormalig leidinggevenden en, zo mogelijk, ook met jouw klanten.

 

Geïnteresseerd? Bij vragen over deze vacature neem je contact op met Wouter Klinkhamer, Director (wouter.klinkhamer@zivver.com</a> / +31 6 24 13 1300). Je kunt solliciteren door je motivatie, CV en LinkedIn profiel te sturen aan <a href="mailto:hr@zivver.com">hr@zivver.com. Je kunt ook snel solliciteren via LinkedIn.

 

——————–

Acquisitie in welke vorm dan ook op basis van, of in verband met deze vacature stellen wij niet op prijs. ZIVVER accepteert geen ongevraagde CV’s of profielen van bureaus voor werving en selectie. Alle CV’s en profielen die, op welke wijze dan ook, aan ZIVVER worden aangeboden beschouwen wij als ons eigendom. Wij betalen geen fees als wij een kandidaat aannemen.