Keywords:
Cyber, Software Developer
Type:
Permanent employment
Location:
De Meern
Education:
Master (EQF 7)
Published:
04/03/2022
Status:
Open
Apply before:
09/03/2022
Hours p/wk:
36

Description:

We zoeken een DevOps medewerker met als specialisatie ontwikkeling met brede kennis van :

 

Oracle (20%),

Apex (20%).

Forms/Reports(20%)

PL/SQL (10%)

BI-Publisher (20%)

 

Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het team dit nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn Jenkins,Sonar,bash, Gitlab/subversion, Artifactory, DMS4.0 (10%).

 

Werkdagen zijn ma-vr, maximaal 36 uur p/w

Standplaats Assen, bij voorkeur iemand uit de regio. Indien niet woonachtig in de regio is een flexibele houding ten aanzien van reizen een must

 

Het draaien van consignatiediensten behoort ook tot de werkzaamheden.

 

Profiel: We zoeken een lead software developer die zelfstandig kan werken in een klein DevOpsteam.

 

De applicatie PRIZMO is een applicatie voor het uitvoeren van regelgeving van import- en export EU regelingen. De applicatie bestaat uit een java Frontend, en een Forms backend. We zoeken een nieuwe T-shaped medewerker voor zowel ontwikkeling als beheer. Het team bestaat op dit moment uit 4 medewerkers en dat is onvoldoende om de huidige workload te kunnen verwerken.


Ervaring met;

  • Apex
  • BI-Publisher
  • Oracle
  • Forms
  • Angular

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.