Keywords:
Cyber, Security, Cyber Security
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
11/09/2017
Status:
Open
Apply before:
16/07/2019
Hours p/wk:
40

Description:

Functiebeschrijving:

Help jij mee om in onze digitale wereld aanvallen van binnen- en van buitenaf te voorkomen dankzij jouw kennis in cyber security?

Wat ga je doen?
Wil jij meewerken aan een team dat zich volledig richt op security in de digitale wereld? Een team dat CGI en haar klanten in staat stellen om op een veilige en betrouwbare manier hun dienstverlening te regelen? Onze members maken het verschil!

 

   Taken en verantwoordelijkheden:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding met een sterke IT component (IT opleiding op HBO-niveau of hoger is een pré)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Buitengewone interesse in de security industrie/markt
 • Discreet, klantgericht, probleemoplossend & verantwoordelijk
 • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring
 • Technische skills:
  • Windows Server / Linux kennis
  • McAfee ePO beheer ervaring (HIPS & MCP ervaring is een pré)
  • Firewalls
  • Encryptie
  • Kennis van netwerk architectuur.
  • Affiniteit / Kennis van security, en alles wat daarmee te maken heeft.

Criteria:

Waar kom je terecht?
Je zal binnen Managed Security Services (MSS) starten in het team van Anti-Malware Protection Services. Dit team richt zich volledig op het beheren en leveren van de op McAfee gebaseerde dienstverlening (ePO modules Anti Virus, Disk Encryptie, Host-based Firewall; Host-based IPS, Move) aan enkele belangrijke grote opdrachtgevers zowel intern (CGI Corporate) als extern. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van implementaties bij nieuwe klanten, het upgraden van de dienst bij bestaande klanten en het monitoren van de omgevingen. Ook is er de mogelijkheid om later multi inzetbaar ingezet te worden binnen MSS en de overige diensten die vanuit MSS geleverd worden.

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan?
Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw ervaring kun je het aan.
Voor jouw inzet krijg je wat terug. We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Doorgroeien is vanzelfsprekend. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

** If you are not an EU-resident, please visit our global career site cgi.com**

 

Wat mag je van ons verwachten:

Bij CGI stáán we voor onze projecten. Omdat we trots zijn op de waarde die we daarmee aan onze klanten leveren en op de impact van ons werk op de maatschappij. We noemen onze medewerkers members, omdat iedereen die voor CGI werkt écht meebouwt aan het bedrijf – een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot 68.000 professionals verspreid over 40 landen.

CGI, opgericht in 1976, is wereldwijd een van de voorlopers op het gebied van IT-dienstverlening en bedrijfsprocessen. De professionals van CGI leveren kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services. Wij hebben de kennis, expertise, stabiliteit en toegewijde professionals in huis die nodig zijn om resultaten te behalen voor onze klanten – en voor onze members.

Lees meer op http://www.cginederland.nl

Dit is een mooie kans om voor een succesvolle wereldspeler te werken. CGI biedt een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan, met kansen voor groei en professionele ontwikkeling. De voordelen voor members die fulltime werken beginnen meteen op de eerste dag. Zo kun je via een aandelenplan en een winstdelingsregeling actief participeren in ons bedrijf en is er de mogelijkheid op betaald verlof.

Kandidaten van externe bureaus waarmee wij geen samenwerkingsverband hebben, nemen wij niet in behandeling.

We zijn een werkgever die gelijke kansen voor iedereen aanbiedt.