Type:
Permanent employment
Location:
's Hertogenbosch
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
06/05/2022
Status:
Open
Apply before:
28/02/2023
Hours p/wk:
40
More information

Description:

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in ’s Hertogenbosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top-5 grootste particuliere beveiligingsbedrijven in Nederland. PROFI-SEC is ruim 23 jaar geleden door de heren Melvin Reingoud en Lionel Thompson opgericht met het idee om beveiliging beter te laten aansluiten op de steeds maar veranderende behoefte aan binnen de publieke en private sector. PROFI-SEC heeft een professionele-, open en informele benadering naar haar klanten en haar medewerkers.

 

Door onze positieve groei, staan wij op korte termijn open voor een nieuwe collega; General Manager Security Events

 

Je werkzaamheden?

Efficiënt en effectief beheersen van de totale strategische gang van zaken binnen PROFI-SEC Events. Dat klinkt mooi he? In Jip en Janneke taal komt het er dus op neer dat je je eigen toko draaiende houdt binnen onze organisatie. 2 zinnen die hetzelfde betekenen maar toch op een ander niveau beschreven zijn. Zo zal ook de invulling van de functie van General Manager Security Events ingevuld dienen te worden. Je bent namelijk lid van het MT, je rapporteert aan de CEO en je geeft direct leiding aan het operationeel Team. Daarnaast geef je integrale leiding aan: Hoofd Personeelszaken, Hoofd Finance, Hoofd Verkoop en Hoofd opleiding. Je krijgt de vrijheid om de inrichting en onderhoud van de totale organisatie op je te nemen. Daarbij zal je, vanuit de strategische marktverkenning, kansen en bedreigingen voor PROFI-SEC signaleren en de mogelijkheden op basis van de sterktes en zwaktes van de organisatie benutten.

 

Onze General Manager is relatiegericht en in staat op alle niveaus relaties met mensen op te bouwen en te onderhouden, stelt anderen op hun gemak, bevordert harmonie en consensus door diplomatiek optreden bij onenigheid en potentiële conflicten. Je stelt je ook op de hoogte van politieke, sociale, economische, wetenschappelijke en juridische ontwikkelingen en past deze effectief toe in de werksituatie. Natuurlijk wordt de invloed en de gevolgen van bestuursbesluiten of activiteiten van de Board of Directors, het MT en de organisatie onderkent en door jou pas effectief toegepast in de werksituatie. Jouw continue aandacht voor de optimalisatie van de organisatie wordt gewaardeerd en jouw manier van leidinggeven/ managen wordt snel opgepikt door het operationele Team.

 

Jij bent niet alleen eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van totale klantportefeuille maar je voelt je ook eindverantwoordelijk daarvoor.

 

 

Welke kwaliteiten zien we graag bij je terug?

Laten we beginnen met de standaard kwaliteiten zoals goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, geen 9-5 mentaliteit, HBO/ Academisch werk- en denkniveau (evt. op het gebied van bedrijfskunde), empathisch en een mensenmens. Daarnaast is kennis van financiële en operationele bedrijfsvoering ook waardevol voor deze functie. Met je 5 jaar ervaring en inzicht in een functie met directieverantwoordelijkheid, gaan veel voorkomende problemen op een adequate wijze doorzien en opgelost worden. Jij handelt graag vanuit veiligheid, kwaliteit, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Daarnaast is het hebben van een beveiligingsachtergrond ook belangrijk in deze functie. Je draait je hand niet om voor ondernemerschap waardoor je inziet dat het nemen van initiatieven en het lobbyen bij allerlei instanties van belang is. Je bent transparant in doen en laten en je hebt de vaardigheid om sleutelfunctionarissen op het hoogste niveau, bij verschillende organisaties, te bereiken. Je onderhandeling skills en je leidinggevende vaardigheden zullen in deze functie goed tot z’n recht komen.

 

Wat gaan wij jou bieden?

  •        Salaris: € 5.250 – € 7.500 bruto per maand bij 40 - uur;
  •        Werkweek van 40 uur;
  •        Goede arbeidsvoorwaarden

 

De leuke extra’s:

  • Gezelligheid;
  • Leuke collega’s;
  • De klassieke vrijdagmiddag borrel;
  • Een werkgever waar je als mens centraal staat en waarbij je direct het PROFI-SEC familiegevoel gaat ervaren.

Ja, dit is echt iets voor mij! En nu?

Smaakt dit naar meer? Top, dan ben jij er klaar voor om het gesprek met ons aan te gaan. Nu wij nog! Om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontvangen we graag een motivatiebrief en je CV.

 

Deze kun je richten aan:

PROFI-SEC t.a.v. Mieke van Gansewinkel

Mailadres: m.vangansewinkel@profi-sec.nl

Smaakt dit wel naar  meer maar heb je nog wat vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen door te mailen of te bellen 06-48100484