Keywords:
Urban
Type:
Temporary employment
Location:
Soesterberg
Education:
Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6)
Published:
19/07/2017
Status:
Open
Apply before:
14/08/2017
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Wat ga je doen?

Als junior of medior developer ben je lid van het development team. In samenspraak met de Lead Developer scheppen jullie de randvoorwaarden en handelen hiernaar. Je verkrijgt overzicht van de functionaliteit en architectuur van een (deel) project en voert de werkzaamheden uit die nodig zijn om zo’n (deel) project goed op te leveren. Samen met betrokkenen bepaal  je de impact van veranderingen in de bestaande systemen. Je levert impact analyses en urenschattingen voor de implementatie en de benodigde documentatie.
Binnen deze functie zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je werken aan maatwerkproducten, zowel voor interne- als externe klanten. Je werkt voornamelijk met Java, ESRI producten  in combinatie met Oracle databases en dit alles in de Scrum methodiek.
 

Wat vragen wij van jou?

Persoonlijke vaardigheden:
• Je bent een echte teamspeler wat tot uiting komt in kennis goed kunnen delen middels pair programming, white boards en werken onder architectuur;
• Je bent verder communicatief vaardig;
• Je werkt nauwkeurig, pragmatisch en resultaatgericht en je bent een echte afmaker, gedreven en met enthousiasme voor het vak;
• Je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie.

Vakkennis:
• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur  GEO - Informatica of andere Bèta opleiding;
• Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Geoserver of ArcGIS API for Javascript;
• Minimaal 3 jaar werkervaring met Java EE (je mag dit ook gedaan hebben naast je studie of in je stage);

• Ervaring met :
  • Persistentie (Hibernate, JPA),
  • Enterprise Java: EJB’s, Security, Webservices (SOAP),
  • Presentatielaag (Javascript, Angular), maken van mock-ups en demos.
  • Kennis en ervaring met XML/XSD, 
  • Geautomatiseerd testen (JUnit, Mockito),
  • Continuous Integration/Continuous Deployment  (Maven , Git, Jenkins/Sonar)
  • Ervaring met Agile/Scrum methodieken en practices;
• Kennis van Oracle is een pré;
• Kennis van GEO standaarden zoals GML en OGC is een pré;
• Ten slotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.
 

Wat mag je van je werkomgeving verwachten?

De afdeling DINO (Data Informatie Nederlandse Ondergrond)  bewaart de bodem- en ondergrondgegevens die zowel binnen als buiten de overheid veel worden gebruikt. Het gebruik strekt zich uit over vele sectoren. Hierbij valt te denken aan mijnbouw, bouw en infrastructuur, watermanagement, openbare orde en veiligheid, milieu, landschapsbeheer, archeologie en landbouw. Een goede informatievoorziening voor bodem- en ondergrondgegevens is van groot maatschappelijk belang. De overheid werkt daarom aan een basisregistratie ondergrond (BRO). Binnen TNO heeft de afdeling DINO de verantwoordelijkheid om te fungeren als centraal punt in de verzameling en registratie van data van de Nederlandse Ondergrond en de informatieverstrekking hieruit. Dit betreft een door de centrale overheid gedelegeerde taak aan TNO als Geologische Dienst Nederland (TNO.NL). De huidige afdeling DINO wordt in de komende jaren omgevormd om ook uitvoering te geven aan de BRO.

Je komt in een omgeving te werken waar initiatief en innovatie hoog in het vaandel staat. De deur staat altijd open voor nieuwe en innovatieve ideeën. Alle GEO developers zitten dicht bij elkaar zodat het makkelijk schakelen is en kennisdeling als normaal wordt gezien. De kracht van Geo-informatie is leidend binnen deze kennis intensieve en dynamische omgeving. Ook het research karakter is een aspect waar veel aandacht aan besteed wordt.
De GEO developers werken aan maatwerkoplossingen voor interne research opdrachtgevers maar daarnaast ook voor (semi) overheden. De mogelijkheden binnen deze stabiel groeiende club zijn ruim te noemen.
 

Wat kan TNO je bieden?

Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen.
TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke- als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand.
 

Hoe ziet het proces eruit?

Solliciteren is mogelijk t/m 14 augustus 2017. De eerste ronde staat gepland op 25 augustus a.s. De tweede ronde staat gepland op 31 augustus a.s. 

 

Heeft deze vacature iets bij je los gemaakt?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

 


Recruiter: Anne-Maartje Uijl- Meijman, den
Mobiel: +31 (0)6-469 66067
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/annemaartjedenuijlmeijman


Hiringmanager: Rolf Roelofs
Telefoonnummer: 08886 64610