Keywords:
Cyber, Security, Information Security, Information Security Management
Type:
Temporary employment
Location:
Waardenburg
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
09/04/2020
Status:
Open
Apply before:
09/06/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de interne informatiebeveiligingsfunctie van ON2IT en je streeft er naar deze functie continu te blijven verbeteren. Ook bouw je graag mee aan je eigen ontwikkeling en groei van de ON2IT securityfunctie. Doordat onze organisatie snel groeit is jouw rol als Information Security Officer belangrijker dan ooit.

 

Omdat onze core business informatie en databeveiliging is, zoeken we naar de beste mensen in het vak. Dit betekent dat je niet per se veel ervaring of een lange lijst aan certificaten nodig hebt, maar juist het hebben van ambitie en nieuwsgierigheid, analytisch sterk zijn en extreme eigenaarschap als het gaat om het managen van problemen en incidenten.

 

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het CISO-team van ON2IT. Je analyseert de organisatie en IT-processen en brengt de bestaande cyber risico’s in kaart. Met die informatie stel je een gestructureerd securityplan op met acties voor de korte en de lange termijn. Je coördineert het plan en je stemt deze af met jouw stakeholders. Na hun goedkeuring ga je, op basis van prioriteiten, alle data invoeren. Je streeft samen met je collega’s naar het doel de security naar een hoger niveau te tillen en daarvoor heb je vier belangrijke verantwoordelijkheden:

 • Werken aan het onderhouden en bijsturen van het ON2IT security strategische en tactische plan;
 • Onderhouden van het interne controle raamwerk;
 • Betrokken zijn bij “In control statements” op basis van onder andere ISO, SOC2, FEDRAMP;
 • Ondersteunen van de CISO en het CISO Team.

 

Wie zijn wij?

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT werken we als innovators met onze Zero Trust strategie om klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over patiënt zero, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheidssectoren.

 

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren en challengen. We plaatsen onze mensen op de eerste plaats, bieden een gaaf perspectief om te kunnen groeien en mogelijkheden om in ons eigen lab tools en technologie te testen. In 2020 willen we uitbreiden naar een bedrijf van ruim 100 collega’s, een grote focus leggen op onze internationale groei en klantverwachtingen overstijgen. Om deze groei te faciliteren verhuizen we dit jaar nog naar een groter kantoorpand in Zaltbommel met high-tech tools, een state of the art SOC-verdieping en GYM-faciliteiten.

 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent gedreven, doelgericht en je houdt van een uitdaging. Je bent administratief sterk wat resulteert in secure en tot he point documenten in zowel de Engelse als de Nederlandse taal. Je stemt veel af met collega’s om er zeker van te zijn dat security verbeteringen juist worden belegd in de organisatie en je bent gedreven om securitymaatregelen verdergaand te automatiseren. Omdat je doortastend bent beweeg je gemakkelijk door de organisatie en je weet je prioriteiten en investeringen te verdedigen. Daarnaast neem je met je mee:

 • HBO/WO-niveau in Information Technologie, Informatie Security, Criminologie, Forensics of Rechten;
 • Affiniteit en bovenal passie voor cyber security, technologie en cloud;
 • Kennis van beveiliging en kwaliteit raamwerken als ISO, NEN, ISAE is mooi meegenomen, net zoals certificeringen zoals CISSP, CISA en CISM;

 

Wat bieden wij jou?

Een geweldige club met gedreven professionals van het hoogste niveau. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en de beste te worden in je vak door middel van coaching, training en opleiding. Uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je van ons:

 • 24 vakantiedagen;
 • Laptop en een telefoon;
 • Mobiliteitsvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Mogelijkheden om thuis te werken;
 • Een leaseauto of een reiskostenvergoeding van 0,26 cent per kilometer.

 

Hoe ziet onze procedure eruit?

Ben je enthousiast? De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Wij kijken zo snel mogelijk naar je CV om te zien waar we een mooie match kunnen maken;
 • Is er wederzijds enthousiasme? Dan nodigen we je graag bij ons uit voor een kop koffie met de hiring manager (CISO) en corporate recruiter;
 • Zijn we daarna nog steeds erg blij met elkaar? Dan nodigen wij je uit om thuis een assessment te maken welke bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest;
 • Na het positief afronden van het assessment wil onze directie jou ook graag ontmoeten;
 • Na dit gesprek doen wij je graag direct een mooi aanbod om je vervolgens van harte welkom te mogen heten bij ON2IT.

 

Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.

 

Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Nadia van der Pol, Corporate Recruiter via +31 (0)6 13135134 om de mogelijkheden te bespreken.