Keywords:
Software Developer, scrum, agile
Type:
Permanent employment
Location:
Duiven
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
13/08/2019
Status:
Open
Apply before:
30/11/2019
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Heb jij een sterke drive om IT techniek meester te maken? En daarnaast veel affiniteit met zowel IT infrastructuur als Applicatie beheer en klinken Citrix Applicatie- en Desktop Delivery, Seeburger Managed File Transfer en Citrix Netscalers jou als muziek in je oren? Deel dan jouw energie als IT specialist bij Alliander!

 

Wat houdt de functie in?

Bedrijfsinformatie

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij elke dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

 

Jij zet je energie in op onze IT-afdeling, met recht een afdeling van formaat. Met 700 IT-collega’s vorm jij het technologische epicentrum van waaruit we de energietransitie faciliteren en versnellen. Hier laten we de virtuele en fysieke wereld samensmelten. En we vertalen nieuwe technologie in kansen en mogelijkheden voor Alliander. Bijvoorbeeld digitale oplossingen voor meer klantgemak, datagedreven netbeheer en excellent uitgevoerde operationele processen. Daarbij werken business en IT steeds nauwer met elkaar samen. Zowel vakinhoudelijk als sociaal is er veel ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Van het introduceren van nieuwe concepten als integratie, Continuous Delivery & Improvement en micro-servicemanagement tot het organiseren van gezellige borrels en vakmiddagen. Als IT-professional krijg je de ruimte om je werk in te richten en uit te voeren zoals jij dat prettig vindt. Output, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken staan daarbij centraal.

 

Functieomschrijving

Als IT specialist bij Alliander verzorg je de installatie, configuratie, ontwikkeling en instandhouding van technische platformen, voorbeelden hiervan zijn Citrix Applicatie- en Desktop Delivery, Seeburger Managed File Transfer en Citrix Netscalers. Je draagt zorg voor de optimale werking van één of meer systemen op basis van diepgaande kennis van de techniek en de functionaliteit in de applicaties. Daarnaast analyseer je problemen, signaleer je trends en vertaal je dit naar passende oplossingen. Je stelt hiervoor technische specificaties op, ontwikkelt, installeert, configureert en test, en ondersteunt.

 

De afdeling waarin je gaat deelnemen heet ITS-GPS, wat staat voor Generieke Platform services. GPS is verantwoordelijk voor het leveren van applicaties & business data. Dit doen wij voor Alliander en haar  business partners. Benieuwd waar je werkt als IT specialist? Je bent te vinden op ons kantoor in Arnhem. Dat wij duurzaamheid belangrijk vinden zie je ook terug in onze kantoren, die zijn allemaal open, licht en rijkelijk voorzien van groen.

 

Functie-eisen

Wat vragen we van jou? Een fijne neus voor verbeteringen. Een sterke drive om IT techniek meester te maken. En een enorme gretigheid om te blijven leren. Je bent een kei in analytisch denken en helder communiceren. Daarnaast ben je altijd bereid om op onregelmatige tijden te werken. Of je accuraat en stipt werkt, hoeven we je eigenlijk niet eens te vragen. Wat breng je verder mee voor deze vacature van IT specialist?

 

 • Een sterk analytisch vermogen;
 • Kennis van Microsoft OS;
 • Kennis Citrix Netscalers, Citrix XenApp en Citrix Xendesktop versie 7.6 of hoger;
 • Kennis Ivanti Workspace, Ivanti Automation Manager ;
 • Kennis van Linux OS en Java toepassingen;
 • Affiniteit met zowel IT infrastructuur als Applicatie beheer;

 

Qua opleidings- en ervaringsniveau:

 • Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Een HBO technische opleiding afgerond, bij voorkeur Informatica;
 • Heb jij ervaring met relevante methoden en technieken zoals Agile en Scrum;
 • Heb jij ervaring met werken in multidisciplinaire teams;
 • En heb je kennis van de Utility sector.

 

Wat bieden wij je?
Zonder twijfel, een uitdagende en afwisselende baan voor 32 tot 40 uur per week bij een netbeheerder die vooroploopt op het gebied van innovatie. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 8 of 9 (€2.960 - €4.784 op basis van 38 uur). Dit vullen we aan met een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden die je (deels) zelf kan samenstellen, passend bij jouw wensen, waaronder:

 

 • deelname aan onze ABP-pensioenregeling waarbij wij 2/3 van de pensioenpremie betalen.
 • een Individueel Keuze Budget (IKB) dat je naar eigen keuze kan inzetten. Bijvoorbeeld voor:
  • extra vrije dagen
  • een gunstige ouderschapsverlofregeling
  • bij- en nascholingen
  • een vitaliteitsbudget
 • ·reiskostenvergoeding of een mobiliteitsbudget op basis van woon-werkverkeer.
 • ·een eindejaarsuitkering (5,9% van je bruto jaarsalaris).

En wil je jouw werktijden afstemmen op je thuissituatie of af en toe thuiswerken? In goed overleg is er veel mogelijk. Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik dan hier.

 

Wat vragen we van je?

De energietransitie is een complexe uitdaging waar we al het beschikbaar talent, verschillende perspectieven en uiteenlopende competenties voor nodig hebben. Door slim gebruik te maken van onze verschillen, kunnen we iedereen, nu en in de toekomst, blijven voorzien van betrouwbare, duurzame en betaalbare energie.

 

Wat bieden wij je?

Alliander bied een aantrekkelijk, eigentijds pakket aan arbeidsvoorwaarden. Voor meer info, bekijk www.werkenbijalliander.com/jouw-arbeidsvoorwaarden

 

Waar ga je werken?

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Chantal Lopulalan, Recruiter IT, via nummer/Whatsapp +31 6 15681789 onder vermelding van JR00390. Wil je solliciteren, klik op de ‘more information’-button bovenaan deze pagina en vervolgens de 'direct solliciteren'-button.