Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
05/09/2023
Status:
Open
Apply before:
01/11/2023
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Wil jij je carrière opbouwen binnen informatiebeveiliging en privacy? Begrijp je de waarde van informatie en de risico's als deze informatie niet goed wordt beschermd? Heb je een relevante opleiding en ambitie op het gebied van informatiebeveiliging? Als dat zo is, zijn wij op zoek naar jou!

 

We zijn op zoek naar een Junior Information Security & Risk Consultant om ons team in Eindhoven of Amsterdam uit te breiden.

 

Als Junior Information Security & Risk Consultant weet je hoe je een beknopte analyse kunt maken en hoe je concreet beveiligingsadvies kunt geven in complexe organisatorische situaties. Je analyseert risico's en voert audits uit om dit advies te geven. Je werkt graag binnen een team. Je leert graag en je blijft up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen in IT.

 

Wat ga jij doen als Junior Information Security & Risk Consultant: 

 • Uitvoeren van informatiebeveiligingsprojecten voor klanten zowel individueel als onderdeel van een team;
 • Uitvoeren van audits op het gebied van informatiebeveiliging en compliance voor klanten;
 • Actief bijdragen aan de voorbereiding, planning en risicoanalyses en het bepalen van de juiste aanpak per project;
 • Proactieve samenwerking met medior en senior collega’s over de aanpak en de operationele audit die is uitgevoerd in reactie op bevindingen;
 • Projecten efficiënt laten verlopen in samenwerking met de klant;
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van tooling, templates en standaarden.

Jij bent een Junior Information Security & Risk Consultant met: 

 • Een afgeronde bachelor of master’s studie bij voorkeur in business informatics of security management of een andere relevante informatiebeveiliging opleiding;
 • Kennis van de belangrijke kaders voor informatiebeveiliging zoals ISO, NIST en ISACA;
 • Bekendheid met risicoanalyses en in staat om klantgericht advies te geven;
 • Kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement en consultancy;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en het Engels.

Wat kun je bij ons verwachten?

Benefits 2022 v6

 

 

Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we leveren op het gebied van digital security dan ook technisch zeer hoogwaardige diensten. Je komt te werken in een team van zeer gemotiveerde specialisten en kennisuitwisseling staat bij ons in een hoog vaandel. Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te groeien en zo je loopbaan verder vorm te geven in verantwoordelijkheid, zichtbaarheid (intern en extern) en in het volgen van training en opleiding. Inhoudelijk bieden wij je een heel diverse portefeuille van aansprekende klanten en opdrachtgevers. We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale mogelijkheden komen, zowel voor het werken aan projecten alsook voor jouw carrière.

 

Ben jij de Junior Information Security and Risk Consultant die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters Eefke Ruisbroek of Sara Busscher via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.


📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Social media screenings en VOG worden jaarlijks gecheckt.