Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Master (EQF 7)
Published:
21/07/2021
Status:
Open
Apply before:
28/02/2023
Hours p/wk:
32
More information

Description:

Als IT Risk Junior Manager met focus op Oracle ERP-systemen zul je onze klanten helpen om hun risico management met betrekking tot hun Oracle systemen te optimaliseren. Bij Deloitte.

 

What impact will you make?

Als IT Risk Junior Manager met focus op Oracle ERP-systemen zul je onze klanten helpen om hun risico management met betrekking tot hun Oracle systemen te optimaliseren. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van een audit of advies opdracht, ondersteund door een team van junior collega’s. Aan de andere kant ontvangt de klant en de project director of partner voortgangsrapportages over het project van jou. Zowel de klant als jouw team hebben veel baat van jouw uitgebreide kennis over Risk Management en Oracle. Samen met je team zal je in fases delen van het project opleveren waarmee je uiteindelijk succesvol een controle raamwerk implementeert, een IT audit of een complete risico assessment afrond. Jouw kennis over Oracle systemen zal ervoor zorgen dat jouw klanten geen functiescheidingsconflicten meer hebben en steeds meer controle hebben over hun IT-omgevingen. Deloitte dient een breed scala aan klanten, van start-ups tot overheidsorganisaties, tot bedrijven van wereldklasse, maar met een focus op Oracle kom je als snel bij onze grotere klanten terecht.

 

This is how

Zodra de wereld weer open gaat, zal je veel tijd besteden op locatie bij de klant. Je bent daar vaak omdat vragen vanuit jouw team of van de klant, op deze manier op de meest efficiënte en makkelijke manier kunnen worden opgelost door een ad hoc meeting. Er bestaat zelfs een kans dat je naar het buitenland moet afreizen, aangezien we ook nauw samenwerken met andere Europese Deloitte kantoren waarmee we onze kennis uitwisselen. Jouw dag start met een standup voor je huidige project, waar je de voortgang van het project en de uitdagingen die je tegen bent gekomen bespreekt met je team. Daarna bereid je samen met een collega uit je team een workshop voor, die jullie samen aan de klant geven om ze bewust te maken van de uitdagingen die ze gaan tegenkomen tijdens het implementatie proces van de Oracle Fusion Cloud omgeving. De kennis die je bezit over de beveiliging en autorisatiestructuur binnen Oracle Fusion, helpt je klant om hun risicomanagement naar een nieuw level te brengen.  

 

Nadat de ochtend voorbij is gevlogen, beslis je om lunch te halen samen met een van je projectteams – je maakt je eigen agenda en het weer ziet er goed uit, dus je neemt je tijd en na ongeveer een uur ga je weer aan het werk. Nu je weer achter je laptop zit, verstuur je het workshop deck die je in de ochtend hebt gemaakt naar de assignment partner en focust je op het afronden van een audit rapport voor een andere klant. Voordat je het ter review klaarzet, neem je contact op met de klant om de details van verschillende observaties kort te bespreken. Het financiële audit team aan de andere kant van deze opdracht heeft ook een update nodig. Daarom rijd je terug naar kantoor en loop je samen met je assignment director door de risico’s, observaties en mitigerende procedures die uitgevoerd moeten worden met hen. Aan het einde van de dag houd je nog wat tijd over die je besteed aan het het opstellen van een proposal voor de toegangsbeveiliging van een nieuwe klant zijn Oracle R1 omgeving, voordat je naar huis rijdt in je lease auto.

 

Je komt voldaan thuis van deze uitdagende dag. Zoals bijna iedere dag, heeft ook deze dag bijgedragen aan de steile leercurve en de snelgroeiende verantwoordelijkheden wakkeren jouw ambitie aan. Niet te vergeten dat jouw groeiende kennis binnen jouw expertise ontzettend wordt gewaardeerd door je klanten, met wie je dagelijks samenwerkt.

 

What we offer

 • Naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst.
 • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.
 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken.
 • Een 32 of 40-urige werkweek.

What you offer

Houd jij van de uitdagingen van bovenstaande functieomschrijving en voldoe je aan onderstaande profielcriteria, dan ontmoeten wij jou graag!

 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Onze ideale kandidaat heeft ervaring met functionele en technische aspecten van Oracle (Finance, HCM, SCM, etc.) in consulting, IT Risk management of transformatie, of IT assurance;
 • Ervaring met Oracle toegang- en beveiligingsimplementaties en/of reviews;
 • Begeleiden, leiden en ondersteunen van meerdere junior collega’s
 • Actief bijdragen aan het opbouwen van de talent pipeline
 • Ondernemend met uitstekende communicatieve skills
 • Je bent vloeiend in het schrijven en spreken van Engels (Nederlands is een groot voordeel);
 • Je bent resultaatgericht en stressbestendig;
 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding (IT-gerelateerd is een pré);
 • Ervaring met Oracle Fusion Cloud, Oracle Risk Management en andere Oracle oplossingen is een groot voordeel;

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 100 andere collega's in het Control Of Responsible Enterprises - Assurance-team dat onderdeel is van Deloitte Risk Advisory. Ons team geeft onze klanten zekerheid over hun IT omgevingen door hen te adviseren hoe ze het beste in controle blijven over risico’s zoals datalekken, privacy issues en cyberaanvallen.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Kijk voor meer informatie op de website!