Keywords:
Cyber, Security, ICT, fraude, consultancy, research, Fraud, Privacy, Innovation, Cyber Security, Safety & Security
Type:
Permanent employment
Location:
Enschede
Education:
Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
28/04/2017
Status:
Open
Apply before:
31/12/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Voor het thema digitaal vertrouwen zijn we op zoek naar enthousiaste junior, medior of senior adviseurs. Je onderzoekt de laatste ontwikkelingen en adviseert bedrijven hierover. Je werkt in een hecht team van senior en junior adviseurs. Voorbeelden van projecten in dit thema zijn: hoe de volgende generatie van DigiD zou moeten werken en een roadmap ontwikkelen voor digitale identiteiten in het hoger onderwijs.

Afhankelijk van je ambitie en wat je kunt wordt je ook ingezet op andere gebieden en kan het zijn dat je bedrijfsgerichte adviezen afwisselt met meer technische opdrachten. Ook kun je een rol spelen in onze softwarepropositie: ReadID, waarmee je op een mobiel met behulp van NFC de echtheid van identiteitsbewijzen kunt controleren. Vanuit ons team met experts mag je intensieve coaching en een snelle leercurve verwachten.

 

Wie ben jij?
Iemand die een brug kan slaan tussen technologie en business, maar begrijpt dat het uiteindelijk om gebruikers gaat. Je deelt onze passie voor digitale innovatie.
Van jou persoonlijk verwachten we een academische technische/ICT achtergrond, een inhoudelijke ‘drive’ en bovengemiddeld goede studieresultaten. Je spreekt goed Nederlands en Engels.