Keywords:
Surveillance
Type:
Temporary employment
Location:
Haarlem
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3)
Published:
24/11/2019
Status:
Open
Apply before:
17/04/2020
Hours p/wk:
30
More information

Description:

Wie zijn wij?

NVD Beveiligingsgroep (NVD) bestaat sinds 1909 en is de oudste zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. Inmiddels behoort NVD tot de top-4 marktspelers in Nederland. NVD combineert de continuïteit van een grote organisatie met de flexibiliteit van een kleine organisatie.

 

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan NVD-medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid. NVD doet dit door een totaalconcept aan beveiligingsoplossingen te bieden.

 

 

Is dit jouw uitdaging?

Ben jij geïnteresseerd in veiligheid? Ben jij benieuwd hoe wij hiervoor zorgen? NVD biedt zijn opdrachtgevers veiligheid in de breedste vorm. Als mobiele surveillant signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen. Naast preventief aanwezig zijn, is het soms nodig om repressief op te treden, bijvoorbeeld bij een ongeval, brand of bij kleine criminaliteit. Je probeert dan eventuele schade te beperken en schakelt de hulpdiensten in als dat nodig is.

 

 

Is dit jouw baan?

In deze verantwoordelijke functie sta je in voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten, hun medewerkers en bezoekers. Als mobiele surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een surveillancewagen die is uitgerust met een PDA waarmee je communiceert. Afhankelijk van de opdracht loop je rondes in of om een gebouw en sluit of open je panden. Ook kun je worden opgeroepen bij een alarmmelding en voer je eenvoudige technische handelingen uit. Om je veiligheid zoveel mogelijk te garanderen, heb je intensief contact met de alarmcentrale.

 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger 2. Minimaal 2 jaar recente werkervaring in de beveiligingsbranche is een eis Je woont in een straal van 30 km van de standplaats Je bent representatief, betrouwbaar, niet snel bang en houd je hoofd koel. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk). Je hebt affiniteit met computers. Je bent in het bezit van rijbewijs B Je bent woonachtig in een straal van 30 km van Haarlem Je bent flexibel inzetbaar en vind ’s nachts, ’s avonds en in het weekend werken geen probleem.

 

 

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wat wij bieden: Je komt te werken bij een beveiligingsorganisatie waarin de medewerker centraal staat! Zo organiseren wij jaarlijks het NVD Zomerfeest waar wij gezamenlijk de zomer starten. Wij vieren met elkaar Pasen en elk jaar sluiten wij het jaar ook gezamenlijk af met de Kerstborrel. Wij bieden ruimte voor persoonlijke groei en hebben veel opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kun je van ons goede arbeidsvoorwaarden verwachten zoals een prima salaris, pensioenregeling en een fietsplan waarmee je met een mooie korting een fiets mag aanschaffen! Tevens biedt NVD je de mogelijkheid deel te nemen aan diverse collectieve kortingen op o.a. ziektekostenverzekering!

 

 

Portefeuillemodel

NVD werkt met het portefeuillemodel. Dit model geeft medewerkers de mogelijkheid om vanuit eigen verantwoordelijkheid, zaken zelfstandig te kunnen regelen. Hierdoor staan medewerkers in hun kracht en kunnen we flexibeler en klantgerichter werken. Medewerkers worden niet aangestuurd maar door een coach geholpen en gefaciliteerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de klant te verrassen. Ben jij een ondernemend persoon die graag zijn eigen zaken regelt en de klant meer wilt geven dan wat hij verwacht? Pas jij bij het beschreven profiel? Vul dan snel onderstaand formulier en misschien zit jij binnenkort bij NVD aan tafel!