Keywords:
Cyber Security, Security Consultant
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
04/11/2020
Status:
Open
Apply before:
20/10/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Position Description

Operationele Technologie is kwetsbaar voor cyber aanvallen en een dergelijke aanval kan onze maatschappij en gezondheid ontwrichten. Ben jij net zo gepassioneerd over het beveiligen en optimaliseren van operationele omgevingen als wij? Ligt jouw expertise binnen manufacturing operations, industriële automatisering of security? Voel jij je thuis op het gebied van safety, cyber security en industrial control systems? Ben je geïnteresseerd om onze klanten wereldwijd te helpen om hun OT security niveau op een hoger niveau te krijgen?

Wat ga je doen?
Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren in het beveiligen van kritische infrastructuur bij bedrijven in verschillende sectoren tegen diverse vormen van cyber crime die zich richten op Operationele Technologie (OT).


Dit doe je door deze OT omgevingen te beoordelen op de genomen security maatregelen, aanwezige kwetsbaarheden en risico’s om vervolgens maatregelen aan te bevelen die de beveiliging verbeteren.


Je wordt onderdeel van een team met grote diversiteit waarin we elkaars talenten versterken. Met verschillende inzichten verkrijgen we een 360 graden beeld op de integriteit van OT omgevingen van onze klanten en kunnen we met de geadviseerde en geïmplementeerde maatregelen de continuïteit van de bedrijfsvoering borgen.
Daarnaast hebben we ook een aantal bijzondere proposities op het gebied van OT Modernization en OT Security Monitoring, waarmee wij bijdragen aan een veiligere productie omgeving bij onze klanten.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met OT / Cyber Security te maken heeft en weet waarom dergelijke omgevingen kwetsbaar zijn voor cyber aanvallen. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je als consultant een proactieve houding en beschik je over goede communicatieve vaardigheden waarbij je een brug kan slaan tussen OT, IT en bedrijfsvoering.


Naast jouw adviesvaardigheden verwachten we ook dat je een geloofwaardige gesprekspartner kunt zijn voor mensen in de productie omgeving. Je achtergrond ligt op het gebied van (cyber) security, safety of in de Operationele Technologie zoals in het proces control domein (PCD).


Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het vlak van Cyber Security en hoge affiniteit met moderne productie omgevingen in uiteenlopende industrieën. Termen zoals SCADA, PLC en HMI zijn voor jou gesneden koek en je begrijpt hoe een OT netwerk in elkaar zit. Je bent bekend met standaarden zoals de IEC62443 en idealiter heb je je GICSP gehaald of heb je de ambitie dit te behalen binnen CGI.

Waar kom je terecht?
Je gaat als OT Cyber Security Consultant werken binnen het Manufacturing Center of Excellence. Ons CoE bestaat uit consultants en engineers die gepassioneerd zijn in het realiseren van secure en sustainable manufacturing projecten. Wij hebben een jarenlange relatie met productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder Food & Feed, Chemicals, Life Sciences en High Tech. Wij worden door onze klanten gezien als de partner en expert of choice voor het bereiken van hun strategische doelstellingen. 
Hierbij is het security team tevens leidend binnen CGI’s global OT Security Center of Excellence en helpt CGI business units in het buitenland om een soortgelijke dienstverlening op te zetten. Dit stelt je in staat om snel kennis te delen met onze collega’s in het buitenland en samen te werken op interessante projecten.
Je komt te werken in een hecht team dat grotendeels vanuit onze kantoren in Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Maastricht werkzaam is. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

Are you ready to Be part of our story?

Interesse?
Wil jij onderdeel zijn van het team dat onze drinkwater-, energie- en voedselvoorziening veiliger maken en pas jij in het beschreven profiel? Solliciteer dan direct!
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Willem Jan de Graaff (Director Consulting Services) via (06) 2931 7641 of via willemjan.de.graaff@cgi.com
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via seren.taylan@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI:  www.cginederland.nl