Keywords:
Security, consultancy, Life Long Learning, Professionals, Privacy, Privacy consultant
Type:
Permanent employment
Location:
Leiderdorp
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
27/05/2021
Status:
Open
Apply before:
05/11/2021
Hours p/wk:
36

Description:

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken op de korte termijn een ambitieuze Privacy consultant die ons huidige privacy team kan aanvullen én daar in door wil groeien.

 

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de Europese en Amerikaanse privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral pragmatisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Een achtergrond in rechten (hbo of wo) en relevante aantoonbare ervaring is een must. Je adviesvaardigheden zijn prima en je bent makkelijk in de omgang. Belangrijk is dat je past in ons team en bij onze klanten.

Kun jij je vinden in deze omschrijving? Laat ons dat weten! Onze Privacy Consultants Joyce, Matthias, Ouiam en Savanne staan te springen om je te verwelkomen in hun privacy team! :-)

 

Over werken bij Audittrail

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Juist dat laatste is bij ons geen sluitpost, maar waarom we dingen doen zoals we ze doen. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Natuurlijk horen minder leuke klussen ook bij werken en bij het leven, maar we proberen zo weinig mogelijk van dat soort klussen te hebben.

 

Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend, maar daarover later meer. Leuke collega’s zitten in het standaard pakket bij ons. We zijn een hele diverse groep mensen, met allemaal verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Het leuke zit ook in de eindeloze inspiratie in pubquizzen, kookworkshops (ja, die geven we zelf) en onze (nu online) uitjes. We hebben het bedrijf willen bouwen naar waar we zelf het allerliefst willen werken.

 

Omdat wij vinden dat er meer in het leven is dan alleen werken, is bij ons parttime (28-36 uur) de standaard. Alles voor de gezonde werk-privé balans. Daarom doen we veel online, en is thuiswerken (al voor Covid) bij ons gewoon mogelijk. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om te landen op kantoor. Bijvoorbeeld in onze heuse Jachthut bij de open haard of in Chinatown, ons vergaderhok. We sturen op output in plaats van sturen op uren. Targets; we hebben er een paar, maar proberen ze te vermijden.

 

Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Wij bieden je de mogelijkheid om certificeringen te behalen. Heb je een goed idee? Bij ons kan je die 9 van de 10 keer uitwerken.

 

Onze ambitie is groot! Naast dat we de beste consultants zijn, bouwen we ook ons eigen software om CISO’s en PO’s, zowel nationaal als internationaal, gelukkig te maken. Ook dat willen we uitbreiden.

 

Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

 

Wat neem je mee?

 • Je bent gedreven, leergierig, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent in het bezit van minimaal een (relevant) HBO-diploma.
 • Een certificering als CIPP/E, CIPP/US of CIPM is een pré.
 • Je bent analytisch en communicatief vaardig in het Nederlands.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring.
 • Je bent graag betrokken bij een organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Wat brengen wij?

 • Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
 • Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s in een scale-up mentaliteit. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!
 • Een intensief programma om je te ontwikkelen, o.a. met opleidingen en trainingen.
 • Een prima salaris en pensioenregeling.
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak.
 • Een gezonde work/life balance: mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.
 • Naast werk ook genoeg tijd voor leuke (digitale) bijeenkomsten (denk aan een kookworkshop, yoga of een pubquiz).

Ben je nu ZZP-er en ben je het zat om alleen te moeten opereren? Mis je het samenwerken met een team en heb je de administratie en het moeten doen van acquisitie ook wel gezien? Maak dan de overstap naar ons. Bij Audittrail krijg je veel vrijheid, een team én relatiemanagers.

 

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

 

Even voor de zekerheid: Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.


En acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.