Type:
Temporary employment
Location:
's Hertogenbosch
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Published:
04/01/2022
Status:
Open
Apply before:
04/01/2022
Hours p/wk:
0

Description:

Wij zijn voor het Philips Stadion/PSV op zoek naar een receptionist(e)/beveiliger! Ben jij de nieuwe receptionist(e) die we zoeken, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Jij komt te werken als receptionist(e)/beveiliger bij het Philips Stadion dus jij weet als geen ander wat er moet gebeuren als zich een onveilige of verdachte situatie voordoet. Jij bent alert, schakelt snel en houdt toezicht op de orde- en veiligheid in en rondom het stadion.

 

Je meldt en rapporteert calamiteiten en afwijkende situaties, voert brand- en sluitrondes uit maar bovenal ben jij dé belangrijke schakel die alle bezoekers, medewerkers en leveranciers een persoonlijk welkom geeft en iedereen op gastvrije wijze van de juiste informatie voorziet.

 

Je gaat je daarnaast bezig houden met administratieve en receptie werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het registreren van bezoekers, sleutelregistratie en bijvoorbeeld postverwerking. 

 

Wie zijn wij?
PROFI-SEC Events is een landelijk opererend bedrijf dat actief is in evenementenbeveiliging en de daarbij passende service-gerichte diensten. Werken bij ons, is werken in een dynamische organisatie, waar eerlijkheid, collegialiteit en de wil om optimaal te presteren de belangrijkste kernwaarden zijn.

 

Jij zorgt er straks natuurlijk voor dat alle bezoekers van PSV een welkom gevoel hebben zodra zij het stadion binnen stappen maar uiteraard ben jij ook van harte welkom op één van de andere evenementen, wedstrijden of festivals! Samen bezorgen wij de bezoekers van de grootste festivals en events een onvergetelijke dag! Denk hierbij aan: Latin Village, Awakenings Festival, Formule 1 en Decibel, maar ook GLORY kickboxing, de RAI en FC Utrecht behoren tot de werkplek! 

 

Wat verwachten we van jou?

Heeft bovenstaand tekst je interesse gewekt en wil jij wel als onze nieuwe receptionist(e)/beveiliger aan de slag in Eindhoven? Dan is het fijn als jij jezelf in onderstaande punten herkent: 

  • Je bent in het bezit van een diploma beveiliger 2;
  • Je hebt al ervaring in de beveiligingsbranche;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Je bent goed in samenwerken en hebt een alerte en proactieve houding;
  • Je kunt goed overzicht houden en bent van nature een persoon die goed rustig kan blijven; 
  • Je bent flexibel, betrouwbaar en integer
  • Je bent woonachtig op maximaal 30 kilometer vanaf Eindhoven.

 

Om de functie van receptionist(e)/beveiliger op deze locatie goed te kunnen uitvoeren is het prettig als jij minimaal 18 jaar bent vanwege de onregelmatige werktijden, je in het bezit bent van eigen vervoer of op ieder gewenst tijdstip bij het stadion kunt komen en ben jij bereid om onregelmatig te werken (denk hierbij aan de weekenden, feestdagen en een deel van de nacht). 

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 


Wat kan PROFI-SEC jou bieden?
Je krijgt uiteraard ook wat terug van ons:

  • Je krijgt een bovengemiddeld salaris van ongeveer € 13,50 per uur;
  • Je krijgt € 0,10 per kilometer reiskosten vergoed;
  • Je krijgt diverse extra trainingen om je werk makkelijker te maken;

Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, denk hierbij aan doorgroeien naar bijvoorbeeld coördinator.
Je krijgt daarnaast een mooie functie in het hart van sport en evenementen en een team van enthousiaste ervaren collega’s.

We vragen geen standaard beschikbaarheid vooraf omdat we ook niet precies weten om welke dagen, dagdelen en om hoeveel uur het gaat. We willen dan ook iedereen die dit interessant lijkt uitnodigen om te solliciteren, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!


Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop.