Keywords:
Security, Safety, fraude, beveiliging, Management
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6)
Published:
14/02/2017
Status:
Open
Apply before:
31/03/2017
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd bedrijf in de retail sector, zijn we op zoek naar een ervaren Safety & Security specialist die invulling gaat geven aan het veiligheidsbeleid en verantwoordelijk is voor het beheer van alle risico’s verbonden aan in- en externe fraude en diefstal, veiligheid en business continuity. Je geeft leiding aan 3 safety/security specialisten en hebt een belangrijke rol in het internationale Security & Safety team van het moederconcern van onze opdrachtgever.

 

De Manager S&S heeft een dynamisch takenpakket dat bestaat uit het terugdringen van (georganiseerde) winkelcriminaliteit en derving, tot het realiseren van een veilige werk- en winkelomgeving, tot het managen van incidenten, tot het opstellen en borgen van Security & Safety beleidsplannen. De nieuwe manager is enerzijds operationeel betrokken en spreekt de taal van de werknemers en is tegelijkertijd ook ‘business partner’ van de directie en kan op alle niveaus standpunten uitdragen en besluitvorming beïnvloeden. De Manager S&S heeft overzicht en weet wat er binnen de organisatie speelt. Daarnaast draagt de Manager S&S verantwoordelijkheid voor een veilige en gezonde werkomgeving en het voorkomen van ongevallen. Het is de taak van de Manager S&S om arbeidsprocessen ordelijk en efficiënt in te richten en hij/zij is budgettair eindverantwoordelijk voor de afdeling Security & Safety. 

 

Heb je een achtergrond in de retail of heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare sector? Beschik je over internationale werkervaring of vind je het leuk om in een internationale omgeving te opereren? Ben je communicatief sterk, schakel je snel en heb je een natuurlijke autoriteit en overtuigingskracht waarbij je niet vergeet goed te luisteren en open te staan voor andere zienswijzen? En weet je in te spelen op behoeften en specifieke dreigingen en risico’s m.b.t. de retail? Dan is deze functie wellicht iets voor jou en komen we graag met je in contact!

 

Functieprofiel:

  • Afgeronde HBO (+) opleiding
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Overtuigingskracht en het beïnvloeden van besluitvorming behoren tot jouw kerncompetenties
  • Proactieve, dynamische houding
  • Ervaren security manager met grote affiniteit voor safety

Bij vragen of interesse kan je contact opnemen met Lauren Siemerink – 06-51531596 – lauren.siemerink@fortressgroup.nl