Keywords:
Security, Architecture
Type:
Permanent employment
Location:
Education:
Master (EQF 7)
Published:
03/01/2017
Status:
Open
Apply before:
01/02/2019
Hours p/wk:
40

Description:

 

Door aanhoudende groei zijn we op zoek naar een Security Architect. Als Security Architect vervul je een belangrijke rol binnen het bedrijf. Jouw security expertise en kennis zal het succes van onze PKI projecten aanjagen. Je vind het geweldig als je kunt werken aan de security van grote, complexe IT-omgevingen binnen de kritische infrastructuur.

Jij zult het eerste aanspreekpunt zijn voor collega’s, klanten en partners als het gaat om de architectuur binnen onze projecten. Als Security Architect ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van functionele en technische documentatie in relatie tot de security architectuur.

 

Security Architecht 

Als Security Architect in onze PKI projecten werk je aan security architecturen op basis van onze oplossingen en pas je jouw kennis van de normen met betrekking tot security en PKI toe (Bijvoorbeeld ISO / IEC 27001 en eIDAS). Je bent gewend aan grote, complexe omgevingen en leert organisaties in korte tijd goed kennen. Het uitdenken en uitbreiden van de security architectuur, het vastleggen, toetsen op haalbaarheid en handhaven van de relevante principes en richtlijnen valt onder jouw toezicht. Jij adviseert onze klanten over de ‘best practices’ en de meest veilige oplossingen. Je denkt mee met onze klanten, spart en geeft advies. Zo ontwikkel jij de veiligste IT omgevingen en sta je garant voor de succesvolle implementatie van onze beveiligingsoplossingen.

 

Onze Security Architect

Als Security Architect ga jij je toekomstige collega's ondersteunen tijdens het identificeren van klanteisen, vertaal je de functionele eisen voor PKI naar een architectuur ontwerp en leg je de verbinding met onze eigen ontwikkelde oplossingen (BlueX, ConsentID en SafeSign). Binnen het werkveld van eID Management en authenticatie wordt jij onze expert. Samen met het team van Services werk je aan uitdagende, dynamische projecten in onze klantportfolio kritische infrastructuur.

 

Naar welke passie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een kandidaat die gepassioneerd is (net als wij) over PKI-oplossingen, eID en authenticatie. De Security Architect die wij zoeken, beschikt over de volgende competenties:

 

• Voelt zich comfortabel binnen de security wereld en heeft een affiniteit voor IT-beveiliging;

• Is in staat om ervoor te zorgen dat we gebruik maken van de juiste methoden en instrumenten om kwalitatief hoogwaardige PKI-oplossingen te ontwikkelen;

• Is een doorzetter: AET is een high-tech bedrijf met een focus op time-to-market;

• Heeft een sterke persoonlijkheid, is pragmatisch en proactief;

• Je kunt effectief communiceren;

• Is in staat om begrijpend en doeltreffend te reageren op niet-technische aspecten die van invloed zijn op security (bijvoorbeeld wet- en regelgeving);

• Is in staat om onze klanten bij te staan qua planning en uitvoering van complexe architecturen, met bijzondere aandacht voor het beheer en het gebruik van digitale certificaten;

• Kan zowel zelfstandig als in een team werken;

• Schrijft en spreekt foutloos Nederlands en Engels;

• Heeft affiniteit met de volgende trefwoorden: eerlijk, betrouwbaar, integer, actief, initiatief, recht door zee, betrokken, zelfdiscipline, vasthoudend.

 

Onze ideale kandidaat . . .

heeft de volgende kwalificaties en ervaring:

 

• Academisch werk- en denkniveau verkregen door opleiding en ervaring;

• 10+ jaar werkervaring met security gerelateerde software- oplossingen en architecturen, waarvan in elk geval 5+ jaar besteed is in het werkgebied van Identity en Access Management (IAM), eID of PKI;

• Inzicht in complexe systeem architectuur binnen grote en complexe beveiligingssystemen;

• Kennis van security ontwerpmethoden en technieken;

• Kennis van gerelateerde ‘best practices’ en oplossingen binnen de security;

• Kennis van IT-beveiligingsnormen, zoals ISO / IEC 27001, eIDAS en EED;

• Kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot PKI.

 

In het kader van de integriteit en/of betrouwbaarheid van onze medewerkers vindt er een security screening plaats tijdens het sollicitatieproces. Daarom zoeken wij uitsluitend kandidaten met de Nederlandse nationaliteit.

 

Geïnteresseerd in deze uitdaging?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar recruitment@aeteurope.com

 

We begrijpen dat je misschien meer wilt weten over de functie, jouw nieuwe collega’s of over de security oplossingen van AET Europe. Aarzel dan niet om ons te bellen. Ons nummer is +31 (0)26 365 3350,vraag naar Colin van den Heuvel, Business Consultant.