Keywords:
Security, ICT, Cyber Security, Engineering
Type:
Permanent employment
Location:
Brummen
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
01/08/2018
Status:
Open
Apply before:
13/11/2019
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Als Security Network Engineer borg je de infrastructuur en ben je verantwoordelijk voor de Linux servers, firewalls, routers, switches en virtualisatie in complexe high availability en fault tolerant netwerkomgevingen. Security is hierbij altijd jouw uitgangspunt.

 

Jij bent een Network Specialist met een security pet op, in het bijzonder als het gaat om firewalling. Je houdt je bezig met netwerken en netwerkcomponenten, connectiviteit, routing en daarbij behorende protocollen. Zo zijn BGP, OSPF absoluut bekend bij je en eventuele input die je hebt over realtime streaming protocollen zijn zeer welkom. Of je nu een Linux of Windows mindset hebt, bij Tedas kun je met beide specialisaties terecht.

 

Het eerste project dat jij onder je hoede gaat nemen, is een project voor BouWatch. Je inventariseert de functionele verkeersstromen en je herstructureert het product in verband met de firewall migratie die gaat plaatsvinden. Je adviseert en ondersteunt klanten en collega’s over het ontwerpen, inrichten en beheren van netwerk infrastructuren en CCTV oplossingen.

 

Wat vragen wij van jou?

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting netwerk beheer;
• Ervaring met het from scratch af aan bouwen van configuraties;
• Kennis van firewalls, forward en reverse proxyservers en Anti-DDoS;
• Kennis van MikroTik en/of CheckPoint is een pré.

Ben jij de nuchtere teamplayer die wij zoeken?