Keywords:
Cyber, Security, Hacking
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
19/09/2016
Status:
Open
Apply before:
06/06/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Bij Securify werken mensen met een passie voor softwarebeveiliging! Specialisten die hun vaardigheden inzetten door te code-reviewen en hacktesten om bugs te vinden in mobiele- en web applicaties. Hiermee zorgen we ervoor dat Nederland veilig kan bankieren en winkelen.

Maar we gaan veel verder dan testen alleen! Met een proactieve (secure by design) aanpak helpen we organisaties om software te bouwen waar beveiliging binnen het DNA is verweven, van design tot go live.

Securify groeit snel, en is daarom op zoek naar programmeurs met security-affiniteit en daarnaast ook naar junior, medior en senior pentesters met ervaring op het vlak van softwareontwikkeling.

Heb je net een technische opleiding afgerond en gaat je hart sneller kloppen van applicatiebeveiliging maar heb je nog weinig ervaring op kunnen doen? Dan is er de mogelijkheid om bij ons een traineeship te volgen waarin we jou de kneepjes van het pentesten bijbrengen!

 

De onderste bit boven

Ben jij onderzoekend, leergierig en niet te stoppen voordat de onderste bit boven is? De persoon die aanvalsmogelijkheden ziet waar anderen afhaken en die wellicht ook wel eens krijgt te horen dat hij te paranoïde denkt? En zou je graag in een bruisende start-up omgeving willen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als pentester ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische beveiligingsonderzoeken op verschillende applicaties, veelal grote en/of innovatieve projecten. We verwachten een hoge mate van zelfstandigheid, onze specialisten zijn gewend om een project van het begin tot het eind te begeleiden - van intake tot en met aftercare.

Naast het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken zal je ook softwareprojecten begeleiden met het ontwikkelen van veilige software (build security in). Door vanaf de start mee te kijken, te adviseren en tussentijds technische testen, help je actief mee aan een veilig eindproduct.

 

De werkomgeving

Je komt te werken binnen een jong team met pentesters, binnen een gezellige, informele en geeky omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn vak en passie bezig is.

De trajecten die Securify uitvoert zijn meestal kortlopend (minder dan 4 weken) waardoor je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden. Veel van de werkzaamheden zoals hacktests en code-reviews worden uitgevoerd vanaf kantoor, maar je zult ook geregeld klanten bezoeken.

Je werkt voor uiteenlopende organisaties, van klein tot groot. De ene week werk je bijvoorbeeld voor een bank om een applicatie te testen die door miljoenen mensen wordt gebruikt en de week erop mogelijk voor een kleine startup, die in het diepste geheim werkt aan een nieuwe app. Kortom, een leuke, uitdagende en afwisselende werkomgeving.

 

Breaking and building

Binnen Securify zijn ruime mogelijkheden om naast je securitypassie (breaking), ook je ontwikkelhart (building) de ruimte te geven. Denk aan het deeltijd bouwen aan interne (hack)tools of andere open-source (security-gerelateerde) projecten.

 

Functie-eisen

Vereist

 • Passie voor softwaresecurity (hackermindset).
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen in Java, .NET of een andere webtaal.
 • 1 jaar ervaring in software security voor een junior positie, tenminste 3 jaar ervaring in software security voor een medior positie, en tenminste 5 jaar ervaring voor een senior positie.
 • HBO of universitair denk- en werkniveau.
 • Kennis van populaire (web) platformen/frameworks.
 • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Woonachtig in de buurt van Amsterdam of bezig daar naartoe te verhuizen.

Pré

 • Ervaring met het uitvoeren van (security) code-reviews.
 • Ervaring met het uitvoeren van (applicatieve) beveiligingstesten.
 • Kennis van apps; iOS, Android, Windows Phone.
 • Aantoonbaar securityonderzoekswerk uitgevoerd.
 • Actief in de softwaresecurity-community.

Wat bieden wij?

 • Een bruto salaris tussen 2.500 en 5.000 euro per maand afhankelijk van je ervaring, op basis van een fulltime aanstelling.
 • Mogelijkheden voor professionele & persoonlijke ontwikkeling.
 • Werken voor een jong bedrijf in een enthousiast & ervaren team.
 • Werken aan uitdagende beveiligingsonderzoeken en innovatieve projecten voor toonaangevende organisaties/enterprises.
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact met ons op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.