Keywords:
Cyber Security, Security Consultant
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
04/11/2020
Status:
Open
Apply before:
22/12/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Position Description

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van Cyber security waarbij je meewerkt aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld?

Wat ga je doen?
Als Senior Cybersecurity specialist ondersteun je onze klanten bij het managen van complexe security-vraagstukken op basis van gedegen risicoanalyses en wet- en regelgeving en adviseer je hen over de nieuwste ontwikkelingen. Samen met collega’s bouw je dagelijks aan de veiligheid van Nederland en organisaties die hier actief zijn.Onze klanten beschermen tegen ICT dreigingen. De opdrachten variëren van het ontwerpen van de beveiliging van netwerken, ethical hacking, public key infrastructure implementaties, risk en compliance opdrachten tot aan het opzetten van security monitoring en organiseren van incident response werkzaamheden. Je vervult verschillende rollen van Security Consultant, Security Architect tot projectleider. Iemand die awareness weet te genereren en zorgt dat de IT veilig kan worden gemoderniseerd. Je helpt onze klanten verder door het adviseren en implementeren van beveiligingstechnieken.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en hebt passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. 

• Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een sterke ICT component,
• Beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van cybersecurity, waarbij aanvullende    certificeringen gerelateerd aan cyber security een pre zijn.

Ons aanbod?
De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

 

“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to be part of our story?"


Waar kom je terecht? 
Binnen de unit Government Digital Services, onderdeel van de sector Government hebben we te maken met een diversiteit aan overheidsklanten. Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. 

Digitalisering leidt tot exponentieel meer data die worden gegenereerd en gedeeld tussen (overheids)organisaties, burgers en bedrijven. Adequate maatregelen tegen bedreigingen en inbreuken van buitenaf op netwerk- en informatiebeveiliging worden steeds belangrijker. Daarom gaat digitalisering gelijk op met een effectieve aanpak van cybersecurity en privacy, om waardevolle data te beschermen en vertrouwen in (overheid)dienstverlening te borgen. Cybersecurity is niet langer slechts een IT-probleem. Overheden en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van cybercrime en willen anticiperen op bedreigingen en onverwachte situaties.

Binnen onze flexibele organisatie heb je de mogelijkheid om te werken binnen ons Security Operations Center, waar we omgevingen van onze klanten op beveiligingsincidenten monitoren of juist werken aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen om de omgevingen van onze klanten nog beter te beschermen. Binnen CGI heb je deze ruimte, omdat wij de klantfocus voorop hebben en je een klant dus in hele korte tijd door en door leert kennen.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mark Hartman, Director Consulting Services via 06 2907 0400 of m.hartman@cgi.com. > of Johan Jumelet, Subject Matter Expert Cyber Security via 06 2315 2089 of johan.jumelet@cgi.com.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com