Keywords:
ICT, consultancy, research, Projects, Privacy
Type:
Permanent employment
Location:
Enschede
Education:
Master (EQF 7)
Published:
18/01/2018
Status:
Open
Apply before:
30/04/2018
Hours p/wk:
40
More information

Description:

 

InnoValor voert strategische adviesprojecten uit. Ben jij de senior adviseur die ons team kan versterken?

 

InnoValor voert strategische adviesprojecten uit voor bedrijven en overheden. Vaak in consortia, met complexe belangen en geavanceerde resultaten. We zijn op zoek naar een adviseur die ons team kan versterken in het verwerven en leiden van dat type opdrachten. Je verkent de laatste ontwikkelingen, bepaalt de zakelijke kansen op dat vlak, ontwikkelt projecten en adviseert klanten hierover. Je werkt in een hecht team van medior en junior adviseurs. Voorbeelden van dit soort projecten zijn ons Horizon 2020 project Envision, Digital We, maar ook  projecten voor organisaties als a.s.r., ICTU en ING.

 

Afhankelijk van je ambitie, ervaring en wat je kunt bekijken we  welke thema’s het meest bij je passen. Dat kan op het vlak zijn van digitaal vertrouwen, wendbaarheid, business modellen of trendanalyse.

 

Wie ben jij?

Iemand die een brug kan slaan tussen technologie en business, maar begrijpt dat het uiteindelijk om gebruikers gaat. Je deelt onze passie voor digitale innovatie. Van jou persoonlijk verwachten we een technische achtergrond op academisch niveau, minimaal 5 jaar werkervaring in ICT gerelateerde functies, ervaring met het leiden van adviestrajecten. Aantoonbare ervaring in acquisitie is een belangrijke pré.

 

Wij bieden

 

  • Een hecht team waarin we hard werken, maar ook plezier maken
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden in een internationale context en met sterke banden met de wetenschap
  • Start-up mentaliteit in combinatie met gedegen advisering
  • Een prachtige basis van klanten, met uitdagende problemen
  • Marktconforme beloning

 

Je werkt vanuit onze locatie in Enschede of vanuit Amersfoort, met de nodige flexibiliteit. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wil Janssen, managing partner, via 06-22403433. Sollicitaties graag via jobs@innovalor.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.