Keywords:
ICT, Digital transformation
Type:
Permanent employment
Location:
Enschede
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
12/10/2020
Status:
Open
Apply before:
07/05/2021
Hours p/wk:
24
More information

Description:

Heb jij een passie voor digitale innovatie en sterke affiniteit met bedrijfsmodellen, enterprise architectuur of design thinking? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

InnoValor voert strategische adviesprojecten uit voor bedrijven en overheden. Soms in consortia, vaak met complexe belangen en altijd innovatief. We zijn op zoek naar adviseurs die ons team versterken in het verwerven en leiden van dat type opdrachten. Je verkent de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld, bepaalt de zakelijke kansen op dat vlak, ontwikkelt projecten en adviseert klanten hierover. Voorbeelden van dit soort projecten zijn ons Horizon 2020 project Envision, Digital We, maar ook projecten voor organisaties als Rijkswaterstaat, ICTU, MedMij en ING.

 

Daarnaast verwachten we dat je binnen het team een herkenbaar persoonlijk profiel hebt of gaat ontwikkelen. Afhankelijk van jouw ambitie en ervaring profileer je je actief op een vakgebied zodat jij binnen InnoValor de specialist bent! Dat kan bijvoorbeeld op het vlak zijn van digitaal vertrouwen, wendbaarheid, businessmodellen of trendanalyse. Je hebt ook de verantwoordelijkheid voor het verwerven van opdrachten.

 

Wie ben jij?

  • Jij bent iemand die een brug kan slaan tussen technologie en business, maar begrijpt dat de gebruiker hierin een centrale rol speelt.
  • Je hebt een academische achtergrond en mogelijk affiniteit met onderzoek;
  • Minimaal 3 (medior) tot 6 jaar (senior) werkervaring;
  • Ervaring met het leiden van adviestrajecten;
  • Ervaring met acquisitie van opdrachten;
  • Een passie voor ICT gerelateerde projecten en vraagstukken. 

Deze kwaliteiten combineer je met groot enthousiasme en nieuwsgierigheid. Aantoonbare ervaring met acquisitie is een belangrijke pré!