Keywords:
Pentesting, IT infrastructure, Web security, red teaming, Medior/Senior
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
18/03/2021
Status:
Open
Apply before:
31/12/2021
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Is hacken "a way of life" voor jou? Vind je het leuk om een goede red teaming aanval op te zetten? Wij zijn op zoek naar Senior Penetration Testers op zowel infrastructuur, web-applicatie als red teaming gebied.


Wij leveren een breed scala aan security diensten van black-box applicatie onderzoeken tot crystal-box infrastructuur onderzoeken en van threat modeling sessies tot hands-on-hacking workshops. Dan noemen we nog niet eens de speciale projecten, waarbij je op unieke plekken en in bijzondere situaties komt!

Door ons vier-ogen principe werk je bijna altijd samen met collega’s en is je leercurve erg stijl. Je bent autodidactisch en hebt een drive om jezelf continu te verbeteren binnen jouw interesse gebieden.
Je bent ongeveer 50% van je tijd aan het werk bij een klant en 50% vanuit kantoor. Jouw standplaats wordt ons kantoor in Amsterdam of Eindhoven.


Je verantwoordelijkheden:

  • Beoordelen van IT-beveiliging (systemen, netwerken en applicaties) op hoog niveau.
  • Leiden en beheren van R&D projecten binnen het team.
  • Bijdragen aan interne en externe kennisdeling door middel van training sessies, conferentie-deelname en netwerk events (waarbij je soms zelf spreker bent).
  • Maken van complexe plannen van aanpak voor specialistische security assessments.
  • Ondersteunen en opleiden van junior en medior Penetration Testers.

Je hebt:

  • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Goede Nederlands en Engelse spreek- en schrijfvaardigheid. Je kunt gevonden risico’s goed uitleggen aan onze klanten.
  • Een “hacker mindset” dat resulteert in bijvoorbeeld geroemde blogposts.

Bij voorkeur heb je ervaring met programmeren, social engineering, hardware hacking of forensic engineering. Daarnaast heb je een flexibele mindset en is reizen naar klanten, inclusief overnachting, voor jou geen probleem.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij begrijpen dat jouw passie security is en dat je gedreven wordt door onderzoek naar nieuwe tools en technieken. Daarom bieden wij een fantastisch team, die diezelfde passie deelt, waardoor je je goed kunt ontwikkelen. Werken bij Secura betekent ook conferenties bezoeken, trainingen volgen en aan R&D projecten werken.

Wij leiden onze mensen in de breedte en diepte op en daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te specialiseren in bijvoorbeeld malware analyse of broncode analyse gewoon daar waar jouw passie ligt!

We belonen ervaring wanneer we het zien en onze salarissen zijn daarom ook gebaseerd op de kennis die je met je mee brengt naar Secura. Omdat we een groeiende organisatie zijn heb je de mogelijkheid om echt een verschil te maken binnen Secura en met ons mee te groeien.

 

Ben je de Senior Penetration Tester die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Eefke Ruisbroek, Corporate Recruiter via telefoonnummer 088-888 3100 of email jobs@secura.com.

Pre-employment screening en een capaciteitentest kunnen deel uitmaken van de procedure.