Type:
Permanent employment
Location:
Eindhoven
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
04/04/2023
Status:
Open
Apply before:
30/06/2023
Hours p/wk:
36
More information

Description:

Heb jij een passie voor het uitvoeren van de meest complexe beveiligingsonderzoeken waar je niet enkel kwetsbaarheden moet vinden, maar ook de verdedigers te slim af moet zijn? Wil jij samen met een team de kroonjuwelen van onze klanten aanvallen op wat voor manier dan ook? Dan hebben wij een mooie kans voor je!

 

Wij zijn op zoek naar een Senior Red Teamer voor ons kantoor in Amsterdam of Eindhoven.

Als Senior Red Teamer ben jij samen met je team de ultieme digitale inbreker die organisaties helpt om hun beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Jouw kennis van de nieuwste aanvalstechnieken is fenomenaal en je weet deze als geen ander toe te passen om de zwakke plekken in de beveiliging van klanten bloot te leggen. Of het nu gaat om een overheidsinstantie, ziekenhuis of een financiële instelling, jij weet ze allemaal te kraken.

Jouw analytische en probleemoplossende vaardigheden in combinatie met je communicatie-skills maken je onmisbaar in het adviseren van de beste oplossingen om de beveiliging te verbeteren.

 

Als Senior Red Teamer:

 • Voer je realistische cyberaanvallen uit in teamverband waarbij je de detectie-, response- en mitigatiecapaciteiten van onze klanten op de proef stelt;
 • Geef je operationeel leiding an aan grote/complexe Red Teaming opdrachten;
 • Beoordeel je IT-beveiliging (systemen, netwerken en applicaties);
 • Actieve deelname aan R&D-projecten;
 • Communicatie met klanten van technische intake, over operationele updates tot sparring sessies met betrekking tot verbeteringen.

Jij herkent jezelf in het volgende:

 • Een afgeronde (technische) hbo of wo opleiding;
 • Ervaring in verschillende gebieden op IT-security vlak;
 • Ervaring met Red Teaming tactieken en technieken;
 • Je bent in staat om leiding te geven aan een (klein) team van hackers;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • In het bezit van meerdere relevante geavanceerde Red Teaming of pentesting certificaten

Wat kun je bij ons verwachten:

Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we streven ernaar om op een hoog niveau kwaliteit te leveren op het gebied van cybersecurity. Je komt te werken in een team van zeer gepassioneerde specialisten en kennisuitwisseling is bij ons erg belangrijk.

 

Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen het domein van cybersecurity. Dit kan door middel van trainingen, opleidingen, maar ook door ervaring op te doen met collega’s tijdens complexe opdrachten. Inhoudelijk bieden wij je opdrachten bij diverse bedrijven en opdrachtgevers.

 

We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale mogelijkheden komen, zowel voor het werken aan projecten alsook voor jouw carrière.

 

Ben jij de Senior Red Teamer die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze recruiters via telefoonnummer +31 088 888 3100 of email jobs@secura.com.

 

📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Jaarlijks zal er een social media screening plaatsvinden en een VOG worden aangevraagd.