Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Published:
20/05/2021
Status:
Open
Apply before:
01/09/2021
Hours p/wk:
32
More information

Description:

Kom je werken bij de snelst groeiende cybersecurity scale-up van Nederland? Wij zijn een cybersecurity bedrijf wat begin 2020 is opgericht door cyber experts die jarenlang hebben bijdragen aan het cyber programma van de Nederlandse Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. Samen hebben we een missie: het digitaal beschermen van Nederland. Maar we gaan nog een stapje verder: in 2022 gaan we Europa in, om niet alleen Nederland beschermd te hebben tegen digitale aanvallen, maar ook de rest van Europa. 

 

We hebben in deze korte tijd met innovatieve nieuwe concepten en partnerships al prachtige stappen gezet om Nederland niet alleen te beschermen tegen cyber aanvallen maar ook nog eens te verzekeren.  

 

We zijn inmiddels veelgevraagd partner voor beursgenoteerde ondernemingen en overheidsinstanties. Daarvoor zoeken we nu hulp! 

Wil jij werken bij de meest bijzondere en snelst groeiende cybersecurity scale-up van Nederland? Wil je een plek waar je echt kan doorgroeien en ontwikkelen? 

Werk je graag met big data en heb je graag impact op de belangrijkste organisaties in ons land met jouw code? Wil je meer leren over cybersecurity, en zelfs ingeschakeld worden bij incident response cases? Kom dan bij EYE!

 

Wij zoeken iemand met de volgende skillset:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als software ontwikkelaar in Python, Go of vergelijkbare talen en bereid om Python en Go te leren;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig bouwen van applicaties;
  • Ervaring met cybersecurity onderwerpen of de bereidheid om je hierin te verdiepen is een pré;
  • Je kan snel proof of concepts bouwen en test jouw ideeën graag in het wild;
  • Ervaring hebben met CI/CD, DevOps, AWS of microservice architectuur is een pré;
  • Je hebt trots in de kwaliteit en functionaliteit van jouw code, en neemt graag ownership over jouw projecten.

 

Als jij de benodigde ervaring hebt opgedaan en denkt klaar te zijn voor de deze uitdaging dan zijn wij klaar voor jou!