Keywords:
sales, Communications, Marketing, Digital media
Type:
Internship
Location:
Amsterdam
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
17/09/2019
Status:
Open
Apply before:
15/05/2020
Hours p/wk:
0
More information

Description:

Inleiding

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student die ons kan assisteren op het vlak van marketing & communicatie. Je zult bij ons aan de slag gaan met het ontwikkelen van reclame- en communicatiemiddelen zoals social media, brochures, presentaties, blogs en advertenties. Je bedenkt slimme en ludieke marketingacties en voert deze uit. Ook draai je je hand er niet voor om ons te assisteren bij het promoten en opzetten van de events die wij organiseren of bijwonen.

 

Opdrachtomschrijving

Heb je affiniteit met commerciële online content? Schrijf je pakkende teksten en kun je niet wachten om de online presence van een jong internetbedrijf onder de loep te nemen? Dan kijken we uit naar jouw komst! En uiteraard leren we je tussendoor graag meer over de spannende wereld van hacking en cyber security. Meer details over de opdracht worden in een kennismakingsgesprek toegelicht.

 

Eisen/wensen

•   Je volgt een HBO-studie in een van de volgende richtingen: marketing, sales, communicatie, digital media.
•   Je bent creatief, enthousiast, zelfstandig en nauwkeurig.
•   Je Nederlandse taalbeheersing is uitstekend in woord en geschrift, en daarnaast beheers je de Engelse taal goed.
•   Je kunt goed overweg met grafische tools zoals bijvoorbeeld Photoshop, Sketch en Illustrator en bent fan van een cleane, strakke en frisse stijl.