Keywords:
Artificial Intelligence, Supply chain optimisation
Type:
Permanent employment
Location:
Gorredijk
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
18/09/2020
Status:
Open
Apply before:
02/10/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Ben jij die Supply chain medewerker die wij zoeken?

Is het zorgen dat orders zorgvuldig en snel worden afgehandeld helemaal jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de functie van supply chain medewerker ben je namelijk verantwoordelijk voor het afhandeling van alle inkomende orders van klanten van ZiuZ.

Wat is jouw rol in de Supply chain?
Als Supply chain medewerker zorg je voor een vloeiend orderproces waarbij je contacten onderhoudt met onze klanten en leveranciers. Je plaatst inkooporders, je bewaakt levertijden en de voorraadpositie. Daarnaast organiseer je de wereldwijde logistiek van onze producten en verzorg je de administratieve afwikkeling in ons ERP-pakket Profit van Afas! Dit alles in samenwerking met de support afdeling en de financiële administratie.

Wat breng je mee?
Wij denken dat een diploma in de richting logistiek of bedrijfskunde op HBO niveau noodzakelijk is om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.
Daarnaast:
ben je klantgericht en communicatief sterk;
werk je gestructureerd en secuur;
weet je prioriteiten te stellen; en
beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat biedt ZiuZ?
ZiuZ biedt een fulltime dienstverband met een goede set van arbeidsvoorwaarden, waaronder een aanvulling op je primair salaris voor de opbouw van je pensioen, een woon-werk vergoeding, een standaard onkostenvergoeding onder andere internet faciliteiten thuis en een vergoeding voor een mobiel abonnement. Bovendien kent ZiuZ 27 vakantiedagen per jaar.

ZiuZ biedt verder een werkomgeving in een innovatief bedrijf dat vooroploopt in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie op het gebied van visuele en kunstmatige intelligentie. Daarbij is het onze missie om wereldwijd impact te hebben met producten die een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijk relevante vraagstukken. Hierbij vinden we het als bedrijf belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en dat er naast de dagelijkse werkzaamheden ook ruimte is voor informeel contact met je collega’s. Enerzijds via de gezamenlijke koffiepauzes of de door ZiuZ ingerichte dagelijkse lunch, maar ook via ontspannende activiteiten als een game-event, een mountain bike tour, een familiedag of een bezoek aan een schaatswedstrijd van de marathon schaatsploeg die door ZiuZ wordt gesponsord.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij graag meer weten over de functie of onze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.