Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3)
Published:
15/08/2022
Status:
Open
Apply before:
28/02/2023
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Wat ga je doen?

Als teamleider bij PROFI-SEC is het van groot belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen. Jij komt namelijk te werken in een distributiecentrum waar wel 1000 personen tegelijk aanwezig kunnen zijn. Je bent een geboren leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt mee aan een veilige omgeving voor medewerkers, bezoekers, maar ook aan de beveiliging van het gebouw.

 

Je bent altijd actief aan het werk in deze verantwoordelijke, veelzijdige en hectische functie. Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor alle veiligheidsaspecten binnen het distributiecentrum. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van onduidelijkheden en zorgt dat je team scherp en gemotiveerd blijft gedurende elke shift.

Ga jij er samen met je team voor zorgen dat de veiligheid van alle mensen in- en rondom het pand gegarandeerd is? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij?

PROFI-SEC is niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Inmiddels ruim 20 jaar geleden is PROFI-SEC opgericht met de visie om beveiligers beter te laten aansluiten op de steeds meer veranderende behoefte aan beveiliging. Onze operatie is verdeeld in drie disciplines: Events, Retail en Security. Jij komt te werken bij Security en werkt samen met een team van goed gekwalificeerde objectbeveiligers dagelijks aan de veiligheid bij onze opdrachtgevers.

 

Wat verwachten we van jou?

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het relatief nieuwe beveiligingsteam wat bestaat uit 40 tot 70 beveiligers binnen een groot distributiecentrum. Je bent het aanspreekpunt van zowel het beveiligingsteam, onze interne organisatie en de opdrachtgever en pakt hierin duidelijk de regie. Tot slot zie je erop toe dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd.

 

Daarnaast vragen we dat vragen we dat je:

 • Je in het bezit bent van het diploma beveiliger 2 of 3;
 • Je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een leidinggevende rol binnen de beveiliging, is dit binnen een high-risk of logistieke omgeving is dit een absolute pré;
 • Je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;
 • Je bent in het bezit van een diploma EHBO/BHV of bent bereid deze te halen;
 • Je woonachtig bent binnen een straal van 30 km van Bleiswijk;
 • Je fulltime beschikbaar bent in een basisrooster van maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.00u op locatie;
 • Je er geen problemen mee hebt om 40 uur per week boven de sterkte te werken;
 • Je flexibel bent in bereikbaarheid voor jouw personeel binnen een 24/7 organisatie;
 • Je bereid bent om incidenteel een avond, nacht of weekenddienst mee te draaien om de kwaliteit te borgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt in dienst bij PROFI-SEC, een organisatie die altijd in beweging is met korte lijnen en een prettige werksfeer.

 • Als jij aan de slag gaat als teamleider kun je het volgende van ons verwachten:
 • Je krijgt een basissalaris tussen de € 2.400 en € 3.000, afhankelijk van je ervaring;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering;
 • Je krijgt een jaarcontract voor 40 uur per week;
 • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak;
 • Je krijgt een pensioen- en reiskostenregeling.

Jouw persoonlijke ontwikkeling?

PROFI-SEC en de opdrachtgever hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en zij bieden daarom volop mogelijkheden en investeren graag samen in jouw toekomst! Zo krijg je, zodra je bent aangenomen, direct toegang tot jouw eigen GoodHabitz account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen.

 

Heb je een extra certificaat nodig om je functie goed uit te voeren zoals BHV, EHBO of een diploma omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid? Daar wordt voor gezorgd door PROFI-SEC en de opdrachtgever!

 

Doorgroeimogelijkheden

Jij komt te werken op een object met volop potentie voor de toekomst! Samen met jouw leidinggevende wordt er gekeken naar jouw ambities en doelen voor de toekomst. Zo zorgen we er samen voor dat jij over 10 jaar nog steeds met plezier en uitdaging naar je werk gaat!

 

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop.